Fredag

Unnar mig en kvarts bloggande innan jag ska sätta igång här på jobbet. Har börjat lite tidigare de sista dagarna eftersom vi har väldigt mycket att göra den här veckan och dessutom tänker jag sluta vid lunch idag. På eftermiddagen står det klippning och rinkbandy på schemat! Sen är det ju helg!!! *Underbart*

Lyssnar lite på MixMegapol nu som jag ofta gör på morgonen. Adam & Gry är ju djäkligt bra måste jag än en gång säga och snacka om att de har roligt på jobbet. Däremot kan de lägga ner det där när någon av dem ska ringa ett pinsamt samtal. Herregud det lär ju inte finnas nån människa som nånsin haft kontakt med dessa två som har undgått att de ringer sådana samtal. Uggla skrev ju till och med i bloggen redan innan de ringde att han förväntade sig ett samtal av Gry som skulle försöka luras.

Inga stora planer för helgen men på Lördag kommer Sandra och Palle förbi och kikar på melodifestivalen mm. Ikväll blir det nog bara en tv-kväll och vi får hoppas Max är på ett bra lugnt humör ikväll. De senaste kvällarna har han vid 20-22 tiden blivit väldigt lessen och hysterisk vilket ju inte är så kul. Annars är han så djävla go nu lill-gubben och det är så underbart att åka hem på lunchen för att mötas av en leende Max. Det får vilken jobb-trötthet som helst att försvinna kan jag lova!

Hur går det när det gäller kosten då undrar säkert typ INGEN :)  Jodå det går upp och ner som vanligt. Liverpool spelade ju i veckan och då blev det en skål smågodis. Sen var jag ute på middag med mitt gamla jobb i Onsdags och då blev det en fläskfile och klyftpotatis. Igår hade jag tränat innebandy och var tokhungrig och kunde inte låta bli att käka upp ett kexpaket som Tina hade köpt åt mig och så vidare. Så det går ju kanon det här! Fast som frukost äter jag varje morgon numera Havregrynsgröt, äppelmos, ägg och ett c-vitamin så nu är det bara resten av dygnet som är problemet!

Trevlig helg allihopa!

Kommentarer >>
Postat av: Tina

Haha elaka flickvännen som köper kakor.. *ler*

2008-02-22 @ 09:29:33
URL: http://tiniwinisen.blogg.se
Postat av: Linda

Skärpning Pedro! ;-o

2008-02-22 @ 23:46:53
Postat av: Johan

..varför köper Tina ett kexpaket till dig?

2008-02-23 @ 21:48:11
Postat av: Mattias

Ja hon ville väl vara snäll eftersom det ju var så kallade nyttiga kex men tanken var kanske inte att jag skulle äta hela paketet heller :)

2008-02-24 @ 08:17:46
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Hella

Jag älskade ugglas blogg!
Men har jag bytt över från Gry och Adam till Gert, Titti och Roger. Folk måste undar när jag går och ´skrattar på gatorná när jag är ute och går och lyssnar till dom på mornarna:)

2008-03-01 @ 23:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0