Fredag!

Alla hjärtans kvällen
Gårdagskvällen blev väl inte exakt som jag och Tina tänkt oss då vi hade laddat upp för att se lite film, äta hennes goda Tacogratäng och självklart "råkat" köpa lite smågodis. Vi började faktiskt kika på vårt första inspelade avsnitt av Californiacation men fick snart avbryta då Max hade andra planer. Han var tokpigg från eftermidddagen tills kl 21-22 på kvällen då Tina fick amma honom till sömns i sängen.

Brynäs
Själv kikade jag på Brynäsmatchen i efterhand och det var verkligen ingen höjdare de första två perioderna. I sista spelade BIF däremot väldigt bra och kvitterade välförtjänt. Som det känns nu så handlar det inte om att gå till slutspel eller inte utan mer om att undvika kvalserien för vårt kära hockeylag! Aldrig finns det några pengar i klubben heller så nu när flera andra lag panikförstärkt inför slutspurten så får Herr Sundlöf säga att de är nöjda med truppen i nuläget. Nu när flera av trotjänarna som Sjödin, Molin, Dackell, Danielsson är mer eller mindre slut som spelare så känns ju framtiden väldigt oviss. För övrigt var ju höjdpunkten i matchen Linus Omarks försök att göra mål! Nästan så man unnade honom att göra mål, alla fall om det varit mot nåt annat lag än Brynäs. Se här >>

Lost
Gick upp och la mig vid 12-tiden och kikade äntligen på de två första avsnitten av LOST Säsong 04! Serien är ju stundtals fruktansvärt bra men varför måste de liksom bara vräka på med mysterier där säcken aldrig knyts ihop? Skulle de gjort om Lost till en miniserie med 10-timmars två timmarsavsnitt eller nåt hade det ju kunnat vara något av det bästa man sett. Fast då skulle de fått skippa några av de hundra sidohistorierna och även förklarat varför isbjörnarna och de svarta monstren bara finns i skogen ca vart femtionde avsnitt.

Somnade ca kl 2 inatt och sen strax efter kl 5 vaknade vår son och ville förstås ha mat då han inte ätit sedan 22-tiden!! Rekordtid att vara utan mat för honom tror jag. Sen låg vi och gullade och myste med honom och det var svårt att somna om så det fick räcka med tre timmar inatt.

Fredag
Idag blir det rinkbandy på eftermiddagen då vi har friskvård på jobbet. Ska bli roligt som fan och inte helt fel att åka omkring i ishallen på arbetstid! Sen ikväll vet jag inte vad vi ska göra men om inte Tina får nån lust för Ikea eller nåt så blir vi säkerligen bara hemma. Kanske ska ta ett bad med Max och sen är det ju På Spåret och Lets Dance o sånt förstås. Trevlig helg!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0