Stackars Max

Fredagen
I Fredags köpte vi en ny säng på Ikea och med hjälp av min vänlige bror körde vi hem våra gamla sängar till morsan samt flyttade hennes säng. Det blev en del bärande och sen skulle ju sängramen skruvas ihop på kvällen så att vi hade någonstans att sova. Det blev en lång fredagskväll och när vi väl skulle njuta av vår första natt i sängen hela familjen så hade  förkylda Max en riktigt jobbig natt. Han var dels övertrött och sen hade stackaren förstås svårt att få luft när han var så rosslig i halsen och täppt i näsan. Det enda som hjälpte var ju att han fick bäras och att man gick omkring lite med honom. Ett tips till mina kompisar som ska bli pappor är att träna mer på gym än vad jag har gjort! ;)

När det blir såna här drygkvällar/nätter känns det väldigt skönt att ha Tina som ju är världens bästa och tålmodigaste mamma/flickvän. Jag kan bli väldigt frustrerad vid vissa tillfällen och vara på väg att ringa till steriliseringsdoktorn för att se till att vi inte blir en familj med massa småknoddar i framtiden men det går över väldigt fort kan jag lova! :)

Lördagen
På Lördagsmorgonen messade Mårten och ville spela en tennis och även om jag också börjat få rejält ont i halsen så var jag för tennissugen för att avstå. I vad som kanske blev säsongens sista match så vann jag äntligen mot oövervinnerlige "Mårten" Becker med 6-0, 4-6, 6-3!!! Imponerande va Wanke??? ;)  

I Lördags så var det ju stor gårdsfest här eftersom vår bostadsförening fyllde 30 år. Det var tipsrunda, pingisturnering, ponnyridning och fest på kvällen. Vi hade ju planerat att parta till lite eftersom morsan skulle vara hos oss och ta hand om Max men när han var så sjuk och jag dessutom började bli mer hängig på eftermiddagen så skippade vi festen. Trist att det alltid blivit nåt strul de få gånger Tina och jag har tänkt att ha en barnfri vuxenkväll ihop men inte hela världen heller. Dessutom har vi tyvärr inte sådär superroliga grannar och jag hoppas det snart flyttar in lite fler yngre barnfamiljer i området.

Istället blev det lite godis framför tv:n där vi tittade på några avsnitt Sex and the City och även Dobedoo som jag spelat in från kvällen innan. Jag gillar det programmet bäst av alla dessa sångprogram som Så ska det låta, Sing a long, Körslaget mm. För övrigt är Lasse Kronér en väldigt trevlig och bra programledare tycker jag!

Söndag
Jag vaknade denna morgon med rejält halsont  och var verkligen glad att vi inte festade igår. Max däremot verkade lite piggare och sov dessutom väldigt bra med hans mått mätt. Han kanske sover skönare i vår nya säng eller nåt, tyvärr gör inte jag det ännu men det är skönt att ha en större säng hur som helst!

Denna Söndag ägnade jag en hel del tid åt vårt struliga Internet. Jag fick ju vårt trådlösa att fungera tidigare men det bryts lite då och då. Förmodligen inget fel på hårdvaran men för att kunna utesluta det så åkte vi in till Onoff och bytte ut vår router mot en ny och köpte ett nytt trådlös nätverkskort av en annan modell än tidigare. Enligt säljaren så var han 99% säker på att mina problem skulle lösas om jag tankade hem en ny firmware till Routern. När jag sen kollade upp det hemma så hade jag förstås den nyaste firmwaren installerad i Routern och var tillbaka på ruta noll! Efter många timmars trixande med inställningar och läsning på forum ikväll/natt så verkar det nu fungera helt ok alla fall. Bara att hålla tummarna för att det kommer fortsätta fungera och att vi någon gång i denna stadsdel får möjlighet att betala för snabbare uppkoppling än vårt usla 8 Mbits ADSL! För övrigt kan jag inte förstå varför jag jämt har sånt missflyt med mina hemelektroniksprylar, grrrrr!

Jag tittade förstås också på lite fotboll idag och typiskt att jag blev sjuk nu när grabbarna skulle träffas hos Roffe idag för att se på Premier League! Förhoppningsvis blir det fler Premier League-träffar i "studion" hos Roffe senare i höst med massa grabbsnack och bra matcher på TV:n med HD-bild!

I veckan som kommer har Tina hemstudier vilket innebär att hon kanske kan hinna med att vara hemma med oss grabbar lite mer även om hon har ganska späckat schema ändå. Imorgon blir Max och jag säkerligen bara hemma o försöker krya på oss och sen får vi se vad som händer senare i veckan. På Fredag är det nån sångstund på öppna förskolan som våra kompisar Johan o Maria ska till med lilla Theo. Det lät som om Tina ville gå med Max också så vi får se hur jag gör. Sångstund i grupp känns väl inte som något jag får glädjerus av men vad gör man inte för sin älskade son så jag kanske hänger på och sjunger en trudilutt med barnen.


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Jamen han är ju t o m sötast av söta även när han gråter:-) Alla föräldrar lackar ibland, man orkar inte vara perfekt 24/7..så är det bara. då är det skönt att vara två så man kan avlasta varandra! Och ni får ju inte heller sova riktigt bra.

2008-09-01 @ 12:55:20
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Ja klart man blir tjurig frustrerad ibland men inte så farligt som det kanske låter i bloggen när jag "klagar" :) Skulle vi ha 3-4 småbarn däremot skulle jag nog klaga desto värre gissar jag...

2008-09-01 @ 21:41:24
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0