Sportsurr

Brynäs har nu alltså äntligen värvat sin "förstecenter" och det blev den 22-årige Kanadensaren Stephen Dixon. Inte direkt det stora namnet man hoppats på men ändå ganskat väntat då Brynäs ju inte har några resurser heller. Jag törs alla fall lova att varken Niklas Wikegård eller någon annan "expert" kommer tippa Brynäs som SM-guldvinnare nästa säsong!
***
Även om jag oftast tycker det är en gåta att IFK Göteborg kan vinna SM-guld och ligga i toppen av Allsvenskan med det spel de visar upp så var det ju synd om laget igår. Fan vad trist att de så snöpligt förlorade mot Basel nu när de dessutom hade en väldigt bra lottning i den sista kvalomgången. Hade varit roligt för IFK med de unga talangerna och för svensk fotboll med ett lag i Champions League men så blev det inte i år heller. Även om straffen var feldömd fattar jag inte varför Hjalmar Jonsson sträcker upp armarna sådär i nickduellen???
***
Då har OS startat lite i smyg och jag vidhåller fortfarande att ett OS för mig aldrig har känts så ointressant men självklart kommer jag kolla en hel del när de för mig riktigt intressanta grenarna kommer. Dessutom kommer digitalboxen bli guld värd med tanke på allt skit man kan spola förbi under de långa sändningarna när man kikar i efterhand.
***
Jag gillar ju inte alls att hösten närmar sig men det bästa med det är ju förstås att Premier League snart drar igång. Jag hoppas verkligen att Liverpool kan göra någon ytterliggare bra värvning så man kan utmana Man U, Chelsea och Arsenal rejält om ligatiteln nästa säsong!!!

Kommentarer >>
Postat av: Janne

Nästa säsong Matte! Ska ni inte försöka utmana oss den här säsongen då ;) Men det är förstås stort att redan ser er besegrade av mitt kära United ;)



/drygo

2008-08-08 @ 05:21:40
URL: http://janeg.blogg.se/
Postat av: Mattias

:) såg att Ronaldo stannar så det lär väl först bli nästa säsong vi kan utmana suck

2008-08-08 @ 07:56:12
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Frippo

Då är Nani lika bra... =)

När stänger transferfönstret egentligen?

2008-08-08 @ 11:00:14
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: Pumba

Ja det behövs några riktigt bra namn för att man ska känna att Pool utgör nåt hot i år. Vi gör upp med Chelski om det även i år. Ska bli spännande att se hur långt Gunners kommit i sitt nya labygge, de kommer nog att få till en storhetsperiod igen snart. Arsenal bör rätt enkelt spela hem 3:e platsen före Pool som inte heller borde behöva bli riktigt utmanad av nåt annat lag. Spurs har ju värvat lite, men tror inte det fått ordning på defensiven än.

2008-08-08 @ 12:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0