Ny vecka

Om helgen
En ganska seg tråkig helg där båda har varit väldigt trötta och mest har tvättat, plockat och umgåtts med vår son. Vi har alla fall "gjort" höst ute i vår trädgård vilket inte känns sådär jätteroligt. 10 månader kvar då till man kan njuta av varma grillkvällar med mera! Bland annat har vi tömt, gjort rent och plockat in allt som hade med vår pool att göra. Det som under den långa högtrycksperioden på två veckor kändes som en sån höjdare med poolen kändes nu mest jobbigt. Att göra rent poolgrejerna där det samlats miljarder björkfrön och hundratals tvestjärtar kändes inte som något jag vill göra varje år i Augusti. Hela altanen är för övrigt dränkt av björkfrön och jag önskar verkligen att någon med motorsåg råkade såga ner grannens björk!




Sport

Efter att ha frågat halva Sandviken om någon ville spela tennis fick jag till slut alla fall till en match mot "Mårten" i Lördags morse. Det blev förlust med 4-6, 6-0, 7-6 mot "Der Bomber" men roligt som fan och detta gav mig massor av positiv energi som jag behövde just då!

Kikade förstås på Liverpool i helgen också som vann med 2-1 hemma mot Middlesborough efter att Steven Gerrard (vem annars!) avgjort i 94:e minuten. Mitt kära Liverpool har inlett säsongen bra poängmässigt men spelmässigt ser det allt annat än bra ut än så länge. Skönt att viktige Mascherano är tillbaka från OS nu men den där sista värvningen som de ska göra måste vara något bra namn annars kommer Chelsea eller Man United ta hem ligan igen stupsäkert!


1:a hemmapappaveckan avklarad
Nu har jag varit "riktig ensam" hemmapappa med Max i en vecka då och det har fungerat jättebra. Säkerligen kommer det bli snäppet jobbigare framöver ju mer Max lär sig att kravla sig fram och ta sig upp mm. Förhoppningsvis blir det lite stabilare väder ett tag framöver så vi kan göra en hel del promenader och hitta på lite grejor utomhus.

Eftersom jag har en del kompisar som jobbar skift tänkte jag försöka få till lite träffar nu framöver. Vi kompisar umgås nästan aldrig numera känns det som förutom vid fester, parmiddagar eller när vi utövar någon sport. Jag har blivit så djävla sugen att spela pingis och vi har ju pingisbord i lokalen precis utanför vårt radhus. Därför tänker jag försöka höra med Ubbe, Nisse eller någon annan ledig om de vill komma över och spela lite om Max tillåter. Vill någon kompis hänga på ut på promenad någon dag så är det bara att slå en signal också!

Jag kommer förmodligen bli hemma ända tills slutet av Januari och det här är en period av livet som jag verkligen ska ta tillvara och njuta av. Att få vara hemma med Max så här flera månader är förstås för att ta ett Ingvar Oldsberg-ord, en Ynnest!!! Sen ska jag inte hyckla med att man ibland känner sig väldigt låst och blir less heller men det är ju tillåtet att känna så som småbarnsförälder även om vi bara har ett barn att ta hand om.


Kommentarer >>
Postat av: Frippo

Ja, Björkarna allså. Frustration, dom är överallt dom där fröna.

2008-08-26 @ 15:25:53
URL: http://frippo75.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0