Gråa Liverpool

Efter en lite smådryg helg på olika sätt blev humöret inte direkt på topp av att se Liverpool spela 0-0 mot Aston Villa. Liverpool spelade lika färglöst som de otroligt fula grå bortadräkterna de har denna säsong och med Gerrard borta o när dessutom Torres fick kliva av skadad blev det ju knappast bättre. Jag har ingen klockren liknelse men ett Liverpool utan Gerrard och Torres är tyvärr ungefär lika upphetsande som att se en porrfilm med Ron Jeremy som enda skådespelare!

Liverpool har poängmässigt startat helt ok i år men jag törs tyvärr redan nu lova att det inte blir någon ligatitel i år heller. Man vinner inte ligan med spelare som Lucas, Dossena, Aurelio. Man vinner inte ligan genom att spela osnabba forwardskämpar som Kuyt och Keane på varsin kant. Man vinner inte ligan genom att vara nöjd med oavgjorda matcher på bortaplan som Rafa Benitez ofta tydligt visar med sin coachning att han är. Idag byts Aurelio in istället för Babel för att nämna ett sådant exempel! Nog om det nu!

Nästa säsong då djävlar...........


Kommentarer >>
Postat av: Andreas

Prata inte illa om Ron. Han är min bästa vän på facebook.

2008-09-01 @ 10:26:43
Postat av: Frippo

Haha, Ron... En rolig historia på mitt förra jobb. Vi va på en restaurang efter lite Bowling och en tjej berätta om nån film. Du vet, klassikern, -Åh, vad heter den, med han, vad heter han. Då kastar jag ur mig just Ron Jeremy. Tre sekunders tystnad innan hälften av gänget (kvinnor/tjejer) sitter och funderar på vem han är och hälften av gänget börjar skrocka. Hahahahahahaha. Rätt nöjd med den...=)

2008-09-01 @ 20:25:45
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: Mattias

Andreas/

Ha ha, det är väl Anton som skrivit gissar jag :)



Frippo/

Ha ha, ja jag undrar hur många som läste detta o googlade honom och fick se den bildsköna gorillan...Ron ska vara nöjd med utdelningen på sitt liv får man väl lov att säga...

2008-09-01 @ 21:43:15
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Webbis

Hur törs du kasta skit på de snyggaste tröjorna vi haft på 20 år?

Minns Candy-tröjorna med glädje, och årets bortaställ är det närmaste vi kommit=)

2008-09-02 @ 21:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0