Cityfesten

Igår var vi in på Cityfesten i Gävle en sväng då min brorsdotter Olivia skulle uppträda på någon dansuppvisning. Väldigt mycket folk trots att det bara var första dagen.  Från Cityfesten har man ju massor av roliga minnen och framförallt då från åren runt 2000-talet då vi alltid var stora gäng som åkte in och partajade 2-4 kvällar.

De senaste åren har intresset minskat lite så det brukar väl bli en eller max två kvällar jag är där inne. Visst vore det roligt att parta lite med kompisar inne bland öltälten och lyssna på bra coverband mm. och vi hade tidigare pratat lite om att åka in på Fredagen eftersom Tina kanske ska på fest på Lördag. Fast som det känns just nu när regnet vräker ned och jag inte har nåt partysug så skippar jag nog Cityfesten helt i helgen.

Kommentarer >>
Postat av: Jerpa

Vi har väl blivit "vuxna". Kommer ihåg när man var där inne alla dagarm gick fram o tillbaka utan att egentligen göra något. Det som lockar nu är väl nåt öltält, sånt man inte kom in på tidigare, och maten. Alla på scenen är man inte så intresserad av, inte i år iaf.

2008-08-07 @ 10:45:29
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: Johan

Har inget att kommentera om Cityfesten men här kommer en länk till dig Matte av intresse..



http://www.expressen.se/noje/musik/1.1255813/ulf-lundell-slapper-skiva-med-janne-bark

2008-08-07 @ 10:52:09
Postat av: Mattias

Jerpa/

Japp man har mognat helt enkelt :) Maten är ju rolig bara man inte får nåt som ger magsjuka...



Johan/

Spännande!!!

2008-08-08 @ 07:58:01
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0