Max, 18 veckor

Lite kort vad som hänt under Max 18:e vecka i livet.

Maten
Vi fortsätter med att ge Max lite Banangröt på kvällarna eftersom han inte alls går upp lika i vikt nu som tidigare och dessutom blir han förhoppningsvis mindre tuttig på nätterna. Satan vilket kladdgäggande det blir vid måltiderna och värre ska det bli säger dom som vet *hjääälp*

Utvecklingsområden
Han fortsätter utforska sin röst med nya ljud och försöker mer och mer att vända sig själv. Max är liksom mer med när man leker med honom också. Så man vet ofta när han kommer skratta och inte vid lekarna lite mer än tidigare. Sen försöker han ta saker mer nu och till pappas förtjusning kan han numera fånga en liten fotboll med båda händerna. (Fast jag vill inte att han ska bli målis för de är ofta lite udda bohemer de där :)

Sömnen
Det är väl lite upp och ner som vanligt. På nätterna helt ok men kvällstid mellan 19-22 är väl inte de roligaste timmarna på dygnet man upplever som småbarnsförälder i nuläget.

Nya inköp
Max har växt så mycket så vi har redan införskaffat en ny bilbarnstol till honom. Vi valde en bilbarnstol som heter "BeSafe Izi Kid X1" för 2995 kr och ska väl installera den i Saaben någon dag framöver. Nu när det börjar bli vår har vi ju varit ute lite mer och Max har invigt sittvagnen. Vi ska väl också så småningom börja kika på en lättare, smidigare sittvagn som tar mindre plats. Shit vad fattig man blir som småbarnsförälder men men :)

image137

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0