Max, 16 veckor

En del av det som hänt i Max liv under den 16:e veckan:

Kompisar:
I veckan har Max träffat ganska många bebisar. Tina har ju varit både till Storvik och Bergby med honom där han fått "umgåtts" med andra små varelser. Roligt att se hur små bebisar reagerar när de träffar andra men ibland bryr de sig inte alls.

Sömnen:
På dagtid har vi börjat lägga honom i vagnen ibland vilket ofta fungerar väldigt bra jämfört med andra sovplatser. Sen har ju både Tina och jag varit ute och gått en hel del med honom och det är alltid ett bergsäkert sätt att få honom att sova. Det är lite värre på kvällarna mellan 18-22 då det kan kännas lite drygt ibland måste jag erkänna. Han skrattar ju förstås fortfarande jättemycket och tycker om att leka men när han blir mer och mer trött senare på kvällen blir det en del skrikattacker också. Ibland får vi honom att somna vid 20-tiden men det brukar bara vara en kvart eller så men det är ju inget konstigt. Han har även vaknat lite oftare på nätterna då han bökar och knorrar men i det stora hela har vi nog haft det bra med Max sömn på nätterna jämfört med många andra småbarnsföräldrar.

Skratt/Gråt
I veckan har han vid 2-3 tillfällen på kvällarna när han blivit övertrött inte vetat om han ska ta fram "surläppen" eller vrålskratta. När kusin Olivia var här på besök i Tisdags så körde han en rolig skratt-gråts variant som var helt underbar!

Utveckling
Det märks rätt tydligt hur han får lite bättre kontroll på vad händerna gör mm. När man byter blöja på honom nu så tycker han mycket om att greppa tag och dra i Nalle Puh-handuken på väggen och sen blir det ju en hel del tuggande på händerna. Även Giraffen och Råttan får sig rejäla bett då och då.

image111

Kommentarer >>
Postat av: Fru P

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Love your boy.

2008-04-06 @ 14:18:18
URL: http://pendelilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0