Viktig Liverpoolseger

Liverpool vann till slut hemmamatchen mot Bolton efter ett sent ledningsmål på övertid från Joe Cole. Efter underläge i paus med 0-1 så var det verkligen dystra miner runt Anfield och i min tv-soffa men i andra halvlek spelade Liverpool stundtals bra och skapade mycket målchanser. I första halvlek var spelet lite upp och ner men även där skapade man några riktigt vassa målchanser som kunde ha resulterat i mål.

Meireles gick ut efter 20 minuter pga skada och ersattes av Gerrard som väl vilades från start pga skadekänningar men av dessa syntes inte mycket då lagkaptenen Gerrard äntligen var sitt gamla jag igen denna match med t ex assist till båda målen mm. Nu väntar vi bara på att han hittar sina fantastiska skott också som tyvärr lyst med sin frånvaro denna säsong.

Kul att se en lite hetare Torres också även om han fortfarande inte är den "gamle" Torres och dessutom verkar han allt annat än harmonisk i Liverpool just nu med ständigt dåligt kroppsspråk mm. Daniel Agger är hel igen och fick äntligen Roys förtroende från start vilket gladde mig. Nu hoppas jag trots segern att detta ändå var Roy Hodgsons sista match som tränare för Liverpool men i nuläget låter det som om han blir kvar ett tag till.

Nu börjar ju transferfönstret och redan ikväll ryktas det mycket om att spelare som Ashley Young eller/och Honda kan vara på gång att skriva på och det är precis den spelartypen Liverpool behöver. Så jag hoppas verkligen att en av dessa två kan värvas och sedan måste det till en ny vänsterback av klass samt en forward om laget ska kunna närma sig topp 4 i tabellen. Nu ska det sovas men spännande med Silly Season!!!


Liverpools snygga 1-1 mål av Torres på pass från Stevie G!!!

Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- haha tror inte någon hatar roy mer än dig! lyckas ni med honda ja då ska jag benne mig börja följa liverpool (även om jag hatar torres) ! :) haha!

2011-01-02 @ 01:14:49
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ha ha jodå det kan jag garanterat lova dig att många många andra supportrar ogillar honom mer än mig! De mest rabiata hatar verkligen Roy o vänder varenda ord han säger efter matcher till något förfärligt fast det inte är så.



Så jag hatar inte honom men ogillar starkt att han är tränare för klubben i mitt hjärta! :)



Mycket mycket rykten nu på nätet så något kanske händer idag!

2011-01-02 @ 09:17:35
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Åsa

Gillar namnet på din blogg :) Min heter nästan detsamma. Mest pga av att min man är GALEN i Liverpool, så vårat bröllop gick i temat Liverpool- Spelade t o m låten på vår väg ut efter vigseln.:)Ska tipsa honom om din blogg! Ha de bra och HEJA LIVERPOOL!

2011-01-02 @ 22:59:34
URL: http://asahoffman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0