Kluvna Liverpoolkänslor

Suarez klar för Liverpool!
Igår kväll vid kl 19-tiden blev det då äntligen klart att Liverpool signar Ajax forward L Suarez! Som jag har maratonföljt denna såpa via nätet de senaste dygnen i hopp om att få läsa något positivt. Det känns underbart att han är klar och nu återstår ju att se hur han kan motsvara den höga transfersumman i sin nya klubb.

Torres lämnar?
Mitt i all glädje över detta så dyker det upp rykten om att Torres vill lämna Liverpool efter att klubben nu har mottagit två bud från Chelsea! Imorse fick jag även läsa att Liverpool själva bekräftat att Torres har lämnat in en sk "Transferrequest" som klubben i nuläget har avslagit. Vilket knytnävesslag i magen att få läsa detta!

Torres kroppsspråk har ju under hösten varit bedrövligt många gånger och han har sett allt annat än lycklig ut i den röda Liverpooltröjan. Ändå kändes det som en nystart med Kenny vid rodret och Torres uttalade sig ju positivt bara för någon vecka sedan om Liverpools framtid med de nya ägarna och Kenny Dalglish tillbaka i klubben.

Att han vill vinna titlar och spela i Champions League kan man ju köpa men att Torres med sitt stora Liverpoolhjärta som han påstått att han har haft väntar tills det är tre dagar kvar av transferfönstret med detta besked känns bedrövligt! Vill han absolut lämna så Sälj honom men låt Chelsea förbruka många av Ryssens miljoner i så fall!

Dagens låt >>



Kommentarer >>
Postat av: Pumba

Hade haft lite förrståelse om han vill hem till Spanien, Barca eller Real, för att vinna titlar eller allra finast om han haft riktig hemlängtan o ville tillbaka till Atletico. Men att kräva att få lämna nu när ni pool supportrar börjar kunna andas lite optimism och det äntligen efter 3-4 år köpts in en spelare som har potential att lyckas bli riktigt bra måste ju kännas oerhört tungt. Och att han vill till Chelsea (alt. City) är ju helt oförlåtligt....

2011-01-29 @ 09:46:02
Postat av: Mattias

Ja precis Pelle sen kan väl en liten del förstå honom om det är så att han flera gånger blivit lovad satsningar av klubbledningen o nu skickade in sin transferansökan innan det blev klart med Suarez men o andra sidan så har Torres ju alltid bedyrat sin kärlek till klubben och så sent som för nån vecka sen uttalat sig positiv till de nya ägarna/kenny o framtiden och att han är en spelare som följer sitt kontrakt mm. suck!



Vi får se vad som händer men stämmer en summa på ca £50 så är det ju bara att sälja ifall han inte vill vara kvar även om det känns trist och vidrigt sen att se honom i Ryssens blå tröjor.

2011-01-29 @ 11:28:23
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: MEREI

- hahaha är han äntligen klar? GRATTIS! Och jag hörde igår att Chelsea erbbjudit 40 miljoner för torres men er tränare sa ju att han inte var till salu? Tror inte han lämnar faktiskt..

2011-01-29 @ 16:07:59
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

kan inte annat än att hålla med. Hans uttalande för 1-2 veckor sen går ju helt emot det som händer nu. Varför lämna in transferansökan nu, nu när det bara är 2-3 dagar kvar? Varför vilja gå till Chelshit?

2011-01-30 @ 10:05:09
URL: http://dagensekosblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0