King Kenny är tillbaka

Efter att ha läst på Liverpoolforum, följt twittrare intensivt den senaste veckan i hopp om att få läsa positiva Liverpoolnyheter så befann jag mig på den officiella hemsidan precis när nyheten kom om att Roy Hodgson sparkas och att Liverpoolikonen Kenny Dalglish tar över som tränare fram till sommaren!!!

Jag är den förste att erkänna att Liverpool har problem som inte löses enbart genom att laget sparkar tränaren men det var ett första viktigt steg för en nystart. Att just Kenny Dalglish tar över känns ju nostalgimässigt helt fantastiskt då han var min stora idol som spelare under hela 80-talet då han var helt fantastisk!

Sedan är ju King Kenny kanske inte långsiktigt heller någon ultimat lösning men fram till sommaren och med tanke på den positiva skjuts detta får bland Liverpoolfans så tror jag att det kan bli helt ok bara nu ägarna inser att de verkligen måste göra några värvningar också.

En sak är säker och det är att jag inte vill missa Liverpools FA-cupmatch mot Manchester United idag för allt i världen nu med Kenny Dalglish som boss över laget! Vi kanske inte kommer vinna den här matchen på planen men jag är övertygad om att de tillresta Liverpoolsupportrarna kommer att höras extra mycket nu när Konungen har återvänt!



Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- NÄMEN GRATTIS! När jag läste det igår tänkte jag direkt på dig, haha! Synd att det blev förlust men det kommer säkert gå bättre i framtiden :) Good luck !

2011-01-09 @ 22:09:17
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0