Träningsfrustration

Tar en välförtjänt paus på jobbet nu efter att ha jobbat som en dåre idag. Mina kollegor har ju suttit ute i soffan en bra stund där de dukade upp till bull och kubbfrossa! Jag brukar ju aldrig fika på jobbet men nu när vi har inlett ett nyttigare liv så kan jag få oerhört sug efter godsaker ibland så det kändes tungt att hungrigt beskåda deras fikastund. Min lilla Lövbiff med lite sallad till lunch var bevisligen för litet och det är när jag blir så här hungrig och trött som jag bara vill rusa in på Ica och köpa Ostkrokar o choklad o skita i det här nyttiga livet.

Känner mig lite småless ibland just nu beroende på lite olika saker. Förutom den dryga evighetsvintern så sätter det ner mitt humör som fan att jag inte kan träna något alls! Jag åkte ju på muskelbristning i båda ljumskarna för ca tre veckor sedan och jag var till en kompis som är sjukgymnast i Brynäs som konstaterade att mina höftböjare helt saknade styrka pga skadan. Jag hade hoppats kunna börja gå på promenadbandet eller alla fall styrketräna men som det är nu kan jag inte göra ett skit och det gör mig grinig! Så fort jag ska lyfta in Max till bilen när vi ska till dagis eller om jag bara tar ett lite för snabbt promenadsteg så hugger det i ljumsken, suck.

Annat som påverkar humöret lite är väl också att det känns som evigheter sen vi gjorde något roligt en helg. Självklart ganska självförvållat men med alla tråkigheter bakom oss och med tanke på att jag riskerar bröstsmärtor om jag partar samt att vi ska försöka vara nyttiga så blir det ju inte så mycket sånt helt enkelt. Jag längtar verkligen efter att göra något kul med polarna nån helg eller att Tina och jag skulle kunna åka iväg själva om vi kan få till det med barnvakt på nåt sätt. Helst skulle vi ju vilja resa till solen men blir det nåt så åker vi nog i Maj till Turkiet eller nåt. Vi kikar lite på en hotellsväng i Sth nån helg framöver så får vi se om vi kan få till nåt.

Vi är fortsatt väldigt duktiga med kosten måste jag säga. Tina är en klippa på att fixa maträtter i LCHF-stil nu och bara man har planerat så fungerar det helt ok. Fast det blir ju mot helgerna som värsta godisabstinensen infinner sig och vi får nog försöka hitta ett läge med lite sunt Lördagsgodisätande framöver tror jag. I helgen är det nån speciell fest på Göransson Arena i stan, det låter djäkligt roligt men som sagt min tveksamhet till att våga festa till samt att jag inte vill förstöra den här nyttiga dieten med ett partaj så jag går upp två kilo gör mig tveksam.

Det är ju liksom så typiskt mig att jag blir långtidsskadad när jag verkligen är bestämd över att gå ner i vikt och ju mer less jag blir över att inte kunna röra mig så ju mer frestad blir jag på att ge upp nyttiga livet! Min mamma fyllde ju år här i veckan så då blev det kalas med massa fikafrestelser. Jag åt två kakor mest för att slippa morsans tjat, vad är det med våra föräldrars generation och deras eviga tjat om att man måste ta mer mat, mer fika, ät så du nästan kräks typ? Blev irriterad på morsan till slut som är så mån om min hälsa o när jag då försöker få bort mitt sockerberoende så ska det tjatas så mycket om att jag måste fika???

Ikväll ska jag hem till min kompis Roffe på lite fika och grabbträff med Brynäs på tv:n. Det ska bli kul och Roffe kan man alltid lita på när det gäller att dra ihop grabbarna! Nu kommer jag ju hamna i ett dilemma igen om jag ska hålla mig helt från godsaker, synda lite eller bara göra som det känns mest frestande att göra vräka i mig som de andra nog kommer göra :) Brynäs har ju spelat väldigt bra på sistonde och matchen ikväll mot Frölunda är ju otroligt viktig vad gäller slutspelsplats eller inte för Gävlelaget. Hoppas på seger!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0