Melodifestivalen igång

Igår började melodifestivalen och på temat schlager så var det även en stor fest i stadens Göransson Arena där de körde nåt stort jippo med schlagertema, mat, dans, schlagerbarer mm. Jag var djävligt sugen på att gå då många kompisar skulle dit men pga att jag vill undvika fyllor just nu, samt är så dålig i ljumsken så det bara hugger när jag går vanligt mm. så inget bra läge för fylla på ett dansgolv t ex så jag gav fan i det helt enkelt, känns ju alltid bra dagen efter alla fall!

De fyra låtarna i topp var precis mina val också. Dannys låt var ju främst ett bra proffsigt framförande, Jenny Silvers abba-disco var rätt bra och är den låt som Bert Karlsson på en föreläsning jag var på tippade skulle vinna hela svenska tävlingen. Pernilla Andersson som är en kvinnlig Winnerbäck hade också en skaplig låt liksom överraskningen nedan som svängde rätt bra och där Idol-Christoffer från ingenstans dök upp i rampljuset igen.


"Me and my drum"

Kommentarer >>
Postat av: Nathalie

Jag kikade lite smått igår på webben! Blev så förvånad när jag såg en kille i tv-rutan som jag gick i skolan med i Bollnäs. Han var bara med i bandet, men ändå roligt! Social Butterfly tror jag låten hette.. :)

2011-02-06 @ 18:00:16
Postat av: Linda Andersson

Jag gillade Pernillas låt väldigt mycket... Dannys var ju riktigt bra framförd, det var ju faktiskt ett helt framträdande, inte bara stå still och sjunga.

2011-02-06 @ 18:51:11
URL: http://chagak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0