Första hälsomånaden

På Söndag har det gått 4 veckor sedan vi påbörjade vårt nya hälsosammare liv (för tusende gången). Det går ju lite upp och ner men i det stora hela så har vi gjort en rejäl förändring av vårt leverne vad gäller kosten och godisintaget. Tanken är väl nu att vi ska unna oss lite godis och kanske även "vanlig" god mat vid ett tillfälle i veckan men utan att urarta som förr om helgerna.

Sockersuget har minskat en del men jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte är blir sugen t ex på jobbet när mina arbetskollegor varje dag frossar i tårtor, kanelbullar, ostfrallor mm. på fikat. Nån liten syndning har det blivit men inte så farligt. Trist bara att jag inte kan träna ett enda djävla steg pga min muskelbristning för annars hade nog viktnedgången varit väldigt bra istället för sådär.

Ungefär så här äter jag numera:

Frukost:
- 3 Ägg med en matsked bregott + 2 stora glas vatten.
- Yougurt Naturell 3%, lite blåbär eller hallon
- Grönt te och egengjort LCHF-Nötbröd

Lunch/Middag:
- Kyckling, grönsaker, beasås
- Tacogratäng, grönsaker
- Kebabsallad

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

Alltså, jag är oerhört dålig på vad som är nyttigt och onyttigt, men nog låter det som att dina luncher/middagar är en smula för smaskiga för att vara "godkända"? ;p

2011-02-15 @ 12:23:11
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Nja, de är enligt LCHF-stuket o smaskigt kött eller såser gjorde på rätt sätt är ju inget farligt alls på samma sätt som potatis, ris, pasta, bröd som vi försöker undvika.

2011-02-15 @ 19:52:41
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: ullisar

Där ser du, jag har noll koll! Men om man får äta sådär mumsiga grejer förstår jag att LCHF slagit igenom stort!

2011-02-17 @ 23:15:26
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Jo det är nog en jättebra kost för många människor är jag helt övertygad om men jag kan längta enormt efter att äta frukt,vanligt bröd o pasta som man bör utesluta ifall man nu ska hålla den strikt.

2011-02-18 @ 13:18:05
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0