Glädjande besked

Tinas sommarjobb på Försäkringskassan i Falun skulle egentligen ha tagit slut idag men igår fick hon besked från sin chef om att både hon och syster Linda erbjuds en fast anställning! Jätteroligt för båda tjejerna som slitit hårt hela sommaren och verkar vara så uppskattade från kollegor och chefer där i Falun. För oss blir det förstås väldigt skönt att ha två fasta jobb med två löner, något vi inte har haft på ca 2 år. Nu har ju varken jag eller Tina arbeten där vi kommer att få feta lönecheckar men det blir ju ändå lite skillnad jämfört med när hon studerade. Viktigast av allt är ju att Tina efter många år inom äldrevården verkar trivas bra med kontorsjobbet på FK och nu får vi se till att köpa någon ny touchmobil så att hennes ständiga pendlande med struliga SJ blir lite roligare!

Vi har också funderingar på om Tina ska vara föräldrarledig med Max på Onsdagarna vilket ju också innebär lite sämre ekonomi men vore bra på många andra sätt. Dels så får både Tina och Max ett välbehövligt break från sina långa dagar på jobb/dagis och sen rent egoistiskt för mig så vore det skönt att slippa hämta/lämna på dagis en dag i veckan då jag även får chansen att jobba över nån timme om det behövs. Dessutom skulle det innebära att jag utan problem med att skaffa barnvakt direkt efter jobbet kan åka och träna innebandy med Onsdagsgänget! Sånt är mer värt än en tusenlapp på lönekontot!

Kommentarer >>
Postat av: Pangis

Grattis till Tina! Då har hon gjort mycket bra ifrån sig! Vad roligt! Personligen tycker jag att man ska passa på att breaka en dag i veckan om man kan. tiden med de små är så kort så varför inte? Pengar är som du säger inte allt..

2010-09-02 @ 15:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0