Festligheter på G

Idag Fredag ska jag och Tina på bröllop då min kompis Daniel gifter sig med sin Sara i Högbo Kyrka. Sedan blir det partaj förstås hela kvällen/natten. På Lördagen så ska jag gå på Caritas 40-årsfest men då är Tina hemma med Max. Lite synd att båda festerna blev samma helg då jag ju vet att man numera blir som ett slakt i flera dagar efteråt efter en tvådagars samt att Max absolut inte tar någon pardon över sånt på Söndag! Sedan går det ju förstås att ta det lite lugnt också och jag är ju inte direkt den som blir kanonfull på fester men samtidigt tycker jag det är roligt att partaja, så vi får se hur det blir.

Det hade förstås varit ännu roligare med festerna om läget med Tinas mamma vore lite annorlunda men nu är situationen med henne alla fall bättre än förra veckan så det är inte samma kritiska oro men ändå förstås en väldigt jobbig situation för Tina, hennes syskon och mamma förstås! Samtidigt kanske det kan vara värt mycket för Tina att försöka koppla bort allting några timmar och bara ha roligt samt att vi inte är direkt bortskämda med att ha barnfria nätter numera. Max kommer att få sova hemma hos Farmor och hennes gubbe för första gången på rätt lång tid men jag tror det kommer att gå hur bra som helst.

Dessa festligheter kräver ju lite fina utgångskläder och med mina nya trivselkilon på magen så sitter vissa byxor/skjortor väl tajt efter sommaren så det blev ett besök på Valbo Köpcentrum i Tisdags. Jag gillar verkligen affären Jack & Jones som jag tycker har både prisvärda och snygga kläder så där hittade jag en del. Jag köpte 3 nya skjortor, en slips, en kavaj, en tröja och ett par svarta byxor som var ett mellanting mellan jeans och finbyxor. Nackdelen med att köpa skjortor i storlek M istället för S som tidigare är ju att jag tänker gå ner dessa 3-5 kilon igen och då blir de skjortorna kanske lite för stora igen men det är ett angenämt problem i så fall.

En annan höjdare ihelgen är förstås Söndagens fotbollsmatch mellan Manchester United och mitt Liverpool!!! Matchen med stort M men efter Liverpools tröga inledning av säsongen så törs jag verkligen inte ha alltför stora förväntningar på en skräll i den matchen. Jag är väldigt besviken på Liverpools nya tränare Roy Hodgson hittills för även om han pga ekonomin inte har den trupp han kanske hade önskat så har hans matchcoaching och laguttagningar inte alls varit som jag hade hoppats på. Defensivt tänk och passiv matchcoaching precis som det jag störde mig på hos hans föregångare Rafa Benitez alltså. Jag hoppas det blir bättre framöver!

Den här veckan har annars varit lite upp och ner i humöret även för mig. Dels är det förstås en jobbig situation med Tinas mamma men sedan har jag mycket grubblerier om min yrkesframtid som känns väldigt osäker. Även om jag skulle bli kvar på jobbet efter Nyår då många stora reformer äger rum inom vårt yrkesområde så känner jag ibland att jag verkligen måste bort pga skäl som jag inte tänker skriva om här. Sedan har vår älskade Max varit väldigt trotsig igen den här veckan och ibland blir man ju bara galen av ilska! Jaja, sån är den åldern och det kommer nog större problem än så i framtiden så det är bara att bita ihop. Nu hoppas jag helgen blir trevlig alla fall med alla festligheter!

Trevlig helg!!!

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

hoppas du mår bättre nu?

massa uppfriskande hälsningar!

2010-09-22 @ 10:51:20
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0