Rika bloggerskor

Inom bloggvärlden så finns det ju en del yngre tjejer främst som tjänar pengar på sina bloggar. Jag har inte någon järnkoll på hur mycket men lite intressant att läsa Kenzas inlägg om hur mycket hon kan tjäna på sina reklamannonser i bloggen under en månad. Lägg sen till alla kläder, smink, resor och sånt som de kända bloggtjejerna bjuds på och alla dessa produktplaceringar med nya mobiltelefoner mm. så förstår man att de har det ganska bra förspänt de här största bloggerskorna.

Jag är inte bitter men visst kan jag svära lite över att en idiot som Kissie kan livnära sig bra på att blogga! Har i och för sig bara läst 4-5 st inlägg av henne men det räcker. Det är en sjuk värld när en ung tjej som inte ens har talang för att skriva och bara vräker ur sig vidriga elakheter mot folk kan tjäna mer pengar än t ex folk som arbetar inom vården mm. Fast driftiga unga tjejer som Kenza ska ju förstås inte ha skit för det eftersom hon ju bara på ett smart sätt har utnyttjat hur världen ser ut idag för att skapa sig själv ett framgångsrikt liv.

Kommentarer >>
Postat av: Marieh

Ja vissa kanske förtjänar det, andra verkligen inte. Jag tycker inte att vissa ska uppmuntras, precis som du. Man blir ju lite trött på vad som anses vara "förebilder" hos unga unga tjejer. Deprimerande.

2010-10-14 @ 15:57:54
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker att det är jättekul att se hur bra det går för Kenza. Hon var inte överklass innan, som t ex Blondinbella, utan en helt vanlig tjej med en missbrukare till pappa. Och det är kul att se vad mkt en blogg kan leda till. Tack vare bloggen blir hon erbjuden en massa olika spännande samarbeten (t ex Jofama och Guldfynd), hon får göra en egen webbshow vilket hon verkar älska och hon fick möjlighet att flytta hemifrån och slippa allt stök. Kissie däremot skulle jag gärna slippa, men hon kommer aldrig att kunna livnära sig på bloggen på det sättet Kenza gör, och när bloggtiden är slut har hon förstört sina chanser till ett vettigt jobb.

2010-10-14 @ 16:03:09
Postat av: Anonym

- vi lever verkligen i en sjuk värld! det är fan sinnessjukt!

2010-10-14 @ 19:23:06
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Mattias

Håller med dig Lina men man ska inte vara säker vad gäller Kissie då många i det "nya" Sverige verkar älska folk som sticker ut oavsett hur de gör det!

2010-10-15 @ 10:31:55
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lina

Jo ett tag kan hon alldeles säkert fortsätta leva på det där... Börjar bloggen gå trögt så är det säker inte några problem för henne att få vara med i Paradise och sedan Kungarna av Tylösand. Men någon karriär i Kenza-mått skulle jag vara väldigt förvånad om hon lyckas med.

2010-10-15 @ 14:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0