Kris i Liverpool FC

Förlust i derbyt mot ärkerivalen Everton med 2-0 och efter de senaste dagarnas lättnad över våra nya ägare så kom verkligheten snabbt ikapp när man för ungefär tionde matchen i rad fick se Liverpool underprestera! Nu måste det sägas att många spelare i dagens startelva inte alls håller klassen för att vara en klubb med topp 5 ambitioner i Premier League men man måste kunna begära mer av spelare som Torres, Meireles, Gerrard och Joe Cole! Oj vad jag saknar Mascherano just nu som istället för att göra stor nytta i Liverpool nöter bänk i Barcelona som förväntat.

Första 25 minuterna idag var ju en ren plåga som Liverpoolsupporter då Everton totalt åt upp oss utan att kunna göra mål. Lite typiskt nog tog de istället ledningen när vi väl hade fått igång lite spel men ändå absolut inte orättvist på något sätt. Liverpool försökte anfalla och taktiken verkade vara att slå odugliga (Joe Cole) inlägg mot en väldigt ensam iskall Fernando Torres i straffområdet. När Roy väl hade gjort lite byten såg spelet lite bättre ut men ändå en klart rättvis seger mot Everton och Liverpool harvar alltså på 19:e plats efter 8 omgångar, fantastiskt!

Det känns otroligt trist att redan nu konstatera att den nye tränaren Roy Hodgson förmodligen aldrig kommer att vara rätt person för att leda Liverpool FC! Sympatiske Roy H har tyvärr redan efter ca tio matcher gjort massor som gör att jag och många andra Liverpoolsupportrar redan nu önskar att någon annan tog över om det nu fanns någon lämplig tränare tillgänglig. Av döma vad han säger i intervjuer efter de senaste två matcherna så förstärks tyvärr intrycken om att han är fel person på fel plats. Sedan kan inte Roy lastas för allt då han ju tog över en trupp med brister och där många i vanliga fall ganska duktiga spelare nu tyvärr är genomusla.

Här är några av mina klagomål på Roy Hodgson!

- Har en alltför defensiv inställning som passar bättre i klubbar som Fullham
- Totalt oduglig och passiv som matchcoach, byter aldrig före 70:e minuten
- Värvar alltså oduglige Poulsen från Juvve dit han skickar den klart spelskickligare Aquilani
- Låter Maxi eller Jovanovic få starta i match efter match trots att båda varit odugliga
- Låter Agger nöta bänk trots att han är vår bäste mittback och bäst i uppspelsfasen mm.
- Borde ihop med klubben förstås ha förstärkt på forwardssidan med tanke på Torres skador
- Har startat med Lucas eller Poulsen i varje match och dessa två håller inte!
- Ger inte talangfulla ungdomar i klubben chansen även om de äldre underpresterar
- Press på bollhållaren och en offensiv spelide saknas helt och en del annat!!!


Kommentarer >>
Postat av: Linn

Skönt att äntligen hitta någon som har ett par välvalda ord att säga om matcherna.

2010-10-18 @ 19:38:43
URL: http://branzle.blogg.se/linn
Postat av: Anonym

- aj aj det är många klubbar som ligger risigt till i många ligor runtom europa men jag håller alla tummar och tår så att roy får sparken och förhoppningsvis kommer dalglish tillbaka :)

2010-10-19 @ 13:41:53
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0