Rättegång i Lite Sällskap

Ikväll är det dags för ännu ett avsnitt av Filip och Fredriks datingprogram Lite Sällskap. De två senaste avsnitten har ju varit helt underbara och ikväll kommer tydligen ännu ett sådant då Filip och Fredrik agerar advokater i en rättegång med de inblandade (se klippet nedan). Fantastisk jury de fått ihop, bara Filip och Fredrik som kan nosa sig fram till en sån mängd orginella människor som i denna serie, ha ha.

Hur de ska gå vidare med dejtandet efter allt som hände senast på festen kan man ju fråga sig? Stellan trodde man hade brännt alla skepp hos två av de andra tjejerna efter att han vrålhånglat direkt med den där minst sagt framfusiga dryga bitchen från Göteborg men så var inte fallet då han senare fick vänslas en hel del med blondinen. Njöt i fulla drag när han sedan dagen efter röstade ut tjejen från Göteborg.

Ingen hamnade väl i chock över att den norska kvinnan dumpade den kärlekskranke stackars Hans-Göran som ju i slutändan kommer att stå där med förhoppningsvis någon ny kvinnlig vän men knappast något mer. Sen har vi Nina, ja vad ska man säga om henne? Tror inte heller att hon kommer att finna någon då de gubbarna nog mest ser detta som en rolig grej där de får möjlighet till gratis party. Den blyge Elin får man ingen riktig koll på heller men hon kanske blir ihop med den där Thairesande killen nån månad alla fall.

Ikväll på Kanal 5 kl 22:00!


Kommentarer >>
Postat av: Lina

Fast jag tycker ju att första avsnittet med Ninas medelhavsdejt var klart bäst, haha. Sedan har det spårat ur lite känns det som. Filip och Fredrik är bra ibland, men vissa stunder tar de lite väl mycket plats. Som när de drog till Årjäng med Nina, var det för att de skulle festa och kasta sig från scenen eller var det för att Nina skulle hitta en man kan man ju fråga sig? ;) När de var färdiga hade ju alla hennes män stuckit hem/alternativt däckat.

2010-10-11 @ 13:48:20
Postat av: Mattias

Ja det var ju också bra men också som vid flera andra tillfällen så skämmigt så man vill gömma sig under soffan.



Sen har du väl rätt i att de tar lite plats o säkerligen också i kvällens avsnitt där de får gå lös i advokatrollerna enligt amerikanska filmer men det är ju på gott och ont. Vad gäller männen i Årjängs danspark så verkar det ha varit svårt att hitta nån icke dyngrak oavsett vad F & F gjorde :)

2010-10-11 @ 13:56:33
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lina

Hehe, det var lite skämmigt ja. Men hon har ju så roliga kommentarer. "Excuse me my easy fixing, but I was gone with my car" och "I want to live in the south, not typ Iran or Irak, but Spain". Ja, vi får se hur det går ikväll :)

2010-10-11 @ 14:00:24
Postat av: pangis

Ingen rolig helg för er läser jag.. Hoppas allt löser sig till det bästa för din svärmor.



The Edge VILL DU INTE MISSA! Men se alla avsnitten, Ett måste för att man ska hänga med i alla turerna.. Klart beroendeframkallande serie som är ngt mellanting mellan Lost och 24 fasst bättre. Finns väl på svt play eller nåt..

2010-10-11 @ 18:05:10
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Har spelat in de tre första avsnitten så det var ju trevligt att höra av någon att det är värt att se serien. Väntar nog några avsnitt till innan vi börjar kolla. Är allergisk mot att se ett avsnitt i veckan av en serie numera :)

2010-10-11 @ 18:19:23
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lina

Om det är The Event ni pratar om så håller jag med om att det är en superbra serie! :) So far i alla fall... Vi får hoppas att det inte spårar ur som Lost gjorde.

2010-10-11 @ 20:34:08
Postat av: Mattias

Ja det är nog The Event vi pratar om :) Hörde att många tyckte det var för mycket trådar de första två avsnitten men blir bättre sen. Som sagt så väntar jag tills jag har en stor bunt avsnitt innan jag börjar se. O som du skriver Lina så slipper man gärna se en Lost-urspårning!

2010-10-12 @ 08:25:20
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja lite rörigt och hoppigt var det kanske i början, men det är väl det som är grejen. Annars hade det ju varit en serie som vilken annan :)

2010-10-12 @ 14:52:41
Postat av: Nicole

Bästa programet lätt också!

2010-10-14 @ 14:31:17
URL: http://nicoleegonzalez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0