En skön vecka

Bra träningsvecka
Fredagsfika på jobbet och medan de andra frossar kanelbullar så gör jag ett inägg i bloggen istället. Förutom lite sömnbrist någon natt så har detta varit en skön vecka på flera sätt. Framförallt är jag glad över att ha kunnat träna rejält varje kväll denna vecka utan några större krämpor i kroppen! Synd bara att jag ätit smörgås till frukost och en massa pasta hela veckan för annars hade kanske 1-2 magkilon försvunnit.

Innebandyn känns så djävla roligt just nu och jag blir ibland lite sugen att åter börja spela seriespel med något lag men får se hur det blir. I Tisdags kväll gjorde jag dessutom mjuktenniscomeback mot Wanke efter att inte ha spelat detta på flera år. Djävligt roligt och som vanligt var vi tokjämna så ställningen var 6-1, 1-6, 3-3 när vi kl 22:00 fick avbryta pga larmet i hallen snart skulle gå.

Lyxmorgnar
Tina har ju varit ledig med Max Onsdag, Torsdag och Fredag denna vecka. Det kan låta lite löjligt för er som har flera barn men för mig kändes det som en stor lyx att få tre dagar med lugna morgnar utan stress för att hinna till dagis i tid med Max. Innan jag fick barn anade jag nog inte hur less jag skulle bli ibland på att klä på en protesterande 2,5 åring eller tjata om tandborstning mm. Inte heller njuter jag av den blivande vinterkylan när jag ska försöka knäppa fast Max i den för trånga bilbarnstolen för miljonte gången.

Vi har den bästa av barnbilstolar men när Max har vinterkläderna på så blir det djävligt svårt att få fast bältet, varför göra det så kort i justeringen??? Trots det måste jag säga att Max oftast sköter sig väldigt bra på våra morgonlämningar men det har ändå varit lyxigt att få bara rå om sig själv och åka till jobbet när jag vill dessa tre morgnar! Skönt också för Tina som tillfälligt har sluppit att cykla iväg kvart över 6 till tåget dessa morgnar.

Brynäs målvaktskris
Jag var ju en av dem som jublade högt när Brynäs sportchef Micke Sundlöf lyckades värva hit NHL/AHL-målvakten Thomas Greiss. Tyvärr har han ju fått en katastrofal start i klubben och jag kan hålla med kritiker som Wikegård att Brynäs med facit i hand förstås borde låtit honom träna med klubben någon vecka innan man kastade in honom i hetluften. Även om jag inte sett så många matcher med Brynäs så bör man ju ändå vara medveten om att Brynäs just nu har fler problem än en darrig målvakt.

Att göra noll mål hemma mot AIK och förlora skotten i andra perioden med 3-11 är ju bedrövligt! Spelare som Andreas Dackell, Jonas Nordqvist verkar ju vara genomusla denna säsongen och Brynäs kan ju inte bara förlita sig på att de yngre spelarna ska prestera. Jag hoppas på en rejäl skärpning på Lördag när jag kommer att se matchen mot serieledande Luleå på plats från restaurangen ihop med Lillsvedsgrabbarna! Lite trist om de är genomusla när man betalar 675 kr för en hockeymatch om inte annat!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0