Tung Liverpoolförlust

Vilken fantastisk match som utspelades mellan Tottenham och Liverpool igår på anrika White Hart Lane i London. Jag tycker att Liverpool gjorde en väldigt bra bortamatch då laget visade upp ett spel som jag inte trodde laget hade kapacitet till denna säsong med tanke på hur uselt det ofta har sett ut tidigare. Tyvärr så blev det ju ändå en svidande förlust då Tottenham avgjorde i slutminuterna men Liverpool föll verkligen med flaggan i topp.

Jag kände mig väldigt grinig igår kväll efter matchen då Liverpool ju hade såna enorma lägen att göra 2-0 i matchen då Torres och Maxi på ett bedrövligt sätt missade frilägen. Inte heller kändes det bra att den i matchen mindre lyckade domaren bestal Liverpool på en given straff när Kuyt blev tokkapad i straffområdet. Sedan får Glenn Strömberg och Jonas Olsson i Viasats Studio säga vad de vill. Dessa två herrar måste skaffa linser!

Kul ändå att se spelare som Meireles, Lucas och Maxi (förutom avsluten) göra en sån bra match på mittfältet och även om Torres inte är riktigt sitt gamla snabbe jag så visade han ändå stor vilja denna match! Roy Hodgson ska ha cred för att Liverpool äntligen spelade mer offensivt på bortaplan men jag önskar att han istället för att sitta med armarna i kors i slutskedet hade gjort det givna bytet att ta ut en helslut Maxi till förmån för Babel men RH tror inte att spelare på bänken kan förändra något bevisligen.

Hur som helst en underbar Premier League match igår, synd på resultatet bara!

Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- jättesynd att ni förlorade men det gäller bara att resa sig upp igen! och ni fick ju en intressant lottning i fa-cupen, alltid något ju! haha nä men eftersom jag hatar manchester hoppas jag att ni ger dem ett helvete!

2010-11-30 @ 00:00:31
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0