Ledig Fredag

På vår lediga Fredag så tog vi en liten shoppingrunda på stan där jag äntligen lyckades hitta två par vinterskor så nu är jag rustad för ännu en snöig evighetsvinter. Jag köpte ett par rejäla vinterkängor och sedan ett par jättevarma helvattentäta vinterstövlar som jag kan ha när Max ska åka pulka mm. Båda skorna kostade ganska mycket pengar men det känns skönt att äntligen ha bra vinterskor som jag kan ha många år framöver.

Sedan tillbringade vi någon timme på biblioteket här i stan som ju mycket välförtjänt fick priset Årets Bibliotek för en tid sen. Det finns mycket att göra där och framförallt gillar ju Max att vara där då det finns mycket roligt för barnen där. Vi lånade lite barnböcker och 5 PC-spel till datorn som vi kan ha med oss upp till Sälen ifall det blir väder som gör att vi måste vara inne en del.

Max fick sedan tillbringa natten hos farmor så att vi fick en barnfri kväll/natt här hemma vilket var skönt då både jag och Tina hade ett behov av att sova ut. Det var något som Tina utnyttjade klart mycket bättre än mig kan man väl säga. Jag var som vanligt uppe alldeles för länge och är dessutom rejält förkyld så jag sov väl bara 5-6 timmar som vanligt. Skönt ändå att få vara lite själv en morgon även om man alltid längtar enormt efter Max så fort han är borta någon timme.



Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0