Härlig Liverpoolseger

Liverpool tog en underbar seger hemma på Anfield mot Chelsea som jag för övrigt tror vinner ligan denna säsong. I veckan så blixtrade äntligen Steven Gerrard till och nu mot Chelsea så visade Fernando Torres äntligen att han fortfarande är en världsforward med sina två mål.

Liverpool gjorde en bra match även om de blev tillbakapressade i andra halvlek och framförallt så gladdes man åt den enorma kampviljan som spelarna visade upp. Förutom Torres så vill jag gärna ge lite extra beröm till Lucas som gjorde en väldigt bra match liksom den tidigare så darrige legenden Carragher.

Med 4 raka segrar så känns ju livet som Liverpoolsupporter genast lite enklare. Jag vill ge Roy Hodgson lite beröm för sitt agerande senaste veckan med bättre taktik och matchcoaching men tror fortfarande tyvärr att han är fel person att leda Liverpool till framgångar.

Nu hoppas jag att Daniel Agger, Glen Johnson, Joe Cole och den nickstarke mittbacken Kyrgiakos blir skadefria så att startelvan kan vässas till ytterliggare framöver. Spelare som Konchesky, Skrtel, Lucas, Maxi är i mina ögon för dåliga för att få starta såpass många matcher som de gör i ett lag som siktar på topp 4 i ligan.


Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- VÅRA LAG HAR VERKLIGEN VÄNT OTUREN !

2010-11-08 @ 09:41:26
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Liverpoolfan

Liverpool var bäst igår! Hittade din blogg på blogg.se när du bloggade om VM. Tkr din blogg är bra;)

2010-11-08 @ 16:11:19
Postat av: Mattias

Japp, underbart med vändningen!



Tack, tack!! :)

2010-11-09 @ 15:31:14
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Linda Andersson

Hej!

Som svar på din kommentar i min blogg...

Jag vill göra styckebrytningar, men jag är för lat... Grejen är den att jag försöker göra styckebrytningar,men för att det verkligen ska bli några så måste jag gå in och ändra i koderna och lägga till radbrytningar. Vet inte om det är blogg.se som har nåt fel, eller om det är min webbläsare google chrome. Så jag är väl medveten om att jag borde göra stycken mer tydligt, men jag är för lat ;).

2010-11-09 @ 18:42:05
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: Mattias

Aha, det lät ju märkligt men då förstår jag verkligen för vem orkar gå in o koda när man skriver vanliga inlägg. jaja inte hela världen heller utan det var ju bara en reflektion.

2010-11-09 @ 21:27:19
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Anonym

- grattis ännu en gång, lycka till mot wigan ikväll!

2010-11-10 @ 17:41:11
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: albulena

jaa då alla har sina typer.

men de va ganska så gott måste jag säga.

2010-11-11 @ 15:31:02
URL: http://aalbulena.blogg.se/
Postat av: ullisar

som kvast är jag mycket glad över denna vändning. lite nostalgi i tränarkläder liksom :) fast det är klart, på den tiden han tränade mitt lag gick jag fortfarande i blöja. men iaf liksom!



så, grattis!

2010-11-14 @ 16:55:32
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0