Fantastiska Barcelona!

Det upphausade El-Classico mötet mellan Barcelona-Real Madrid blev aldrig spännande då Barcelona från den första minuten totalt förnedrade Real Madrid här tidigare ikväll i en match som går till fotbollshistorien. Nog för att jag har sett Barcelona spela fantastisk fotboll vid många tillfällen men den fotbollen de presterade igår var överjordiskt! Detta mot ett Real Madrid som imponerat enormt tidigare denna säsong med en fantastisk startelva och Jose Mourinho som tränare dessutom! Undrar hur den arrogante "the special one" mår idag?

Matchen blev ju ganska hetsig vilket inte var så konstigt då Real Madrids stjärnor nästan inte fick röra bollen vilket innebar stor frustration för dessa världsstjärnor. Jag tycker domaren skötte sig helt ok och vad skönt att se en domare med lite fingertoppskänsla som inte visar ut spelare som snuddar en filmande motståndare mot huvudtrakten. Till slut brann det till rejält för Ramos och plötsligt var den där spanska vänligheten som spelarna visade upp i spelargången före matchen som bortblåst och han fick ett knallrött kort. Roligt att matchen sändes i C+ också så att man fick höra massor av intressanta analyser från Hasse Backe, Jens Fjällström med flera.

Jag tror inte någon spelare i Barcelona vid något tillfälle gjorde något tekniskt misstag eller tappade bollen lite för långt ifrån sig och det var en sjuk uppvisning i passningsspel, dribblingar, press på bollhållare mm. Barcelona hade kunnat vunnit den här matchen med 10-0 och jag satt där hemma i tv-soffan med ett stort leende. Jag har sett otaliga fotbollsmatcher sedan i slutet av 70-talet och har aldrig sett ett fotbollslag genomfört en sån magnifik fotbollsmatch som Barca gjorde igår!

FANTASTICO!!!!!!



Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- Fantastico är bannemig det rätta ordet! En av de grymmaste matcherna jag någonsin sett. Helt sjukt hur Barcelona lekte med dem och jag måste hålla med din kommentar! Men att domaren var helt okej.. njaah kanske i andra men inte i första! Tycker dock så fruktansvärt synd om Messi, kändes som om han var nära på att brista ut i slutet när alla skrek hans namn. Herregud vilken spelare! Nu får vi se vad "the special one" har att säga.. haha lär bli kul alltså!

2010-11-30 @ 13:25:33
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0