Tvåbarnspappa!

Igår fick jag prova på livet som tvåbarnspappa då kusin Milton var här på dagen medan brorsan och Anna passade på att shoppa lite i Valbo/Gävle några timmar. Max och Milton hade roligt ihop och kommer ju förhoppningsvis att kunna leka ihop ofta den här kommande sommaren nu när Milton "växt" ikapp Max lite mer. Dessutom vet jag att brorsan uppskattar enormt ifall han får lite mer egentid då han och Anna inte heller har sådär jättemycket barnvaktsalternativ.

Eftersom Tina jobbade eftermiddag/kväll så var Max och jag själva igår när Milton åkt hem. Då fick Max prova sin nya El-Motorcykel som vi köpte begagnat av en granne för 250 kr. Han tyckte att det var jätteroligt att köra den så det blev några varv runt kvarteret med mig promenerandes bredvid förstås. Vilka djävla grejor det finns nu för tiden för ungarna, nästan så jag blir lite avis!

Senare mot kvällen fick Max prova spela lite mer Playstation 3 då jag laddat hem nåt lämpligt fiskspel åt honom som han tyckte var jätteroligt. Man får se till ändå så att han inte blir sittande allt för länge precis som med tv då han ju är en stor Dora Utforskaren-fanatiker. Vi hann även med lite dammsugning som är en favoritsysselsättning för Max innan det var dags för honom att sova tidigt denna Fredag.

Idag Lördag så jobbar Tina igen så Max och jag hade ju tänkt att ta en riktig utedag då det ju hade utlovats kanonväder. Tyvärr regnade det nu på morgonen så vi får väl se vad som händer. Har messat lite kompisar om någon annan småbarnspappa vill ses under dagen. Max har en ny rutschkana på gräsmattan som han nog gärna vill använda och så kanske vi kan försöka spola av något altangolv eller så.


Kommentarer >>
Postat av: Webbis

Haha, ser ut som hos oss. Barn framför en stooor TV. Vi har tom exakt samma TV-bänk som ni har:-)

2010-05-16 @ 18:21:26
Postat av: ullisar

du är inte den enda som blir avundsjuk på den där hojen! sicken grej!



ps. hur gick det med altanen? ;)

2010-05-17 @ 22:55:49
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Webbis/

Ja max är rätt trissad över nya stooora tv:n som han säger :)



Ullisar/

Ja för att inte tala om elbilarna som finns för 4-5000 kr, oj oj. Undrar om jag kommer i en sån? :)



Nä, altangolv och andra nyttigheter var det bara att glömma märkte jag :)

2010-05-18 @ 08:15:57
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0