Nytt jobb

Min flickvän har efter någon veckas funderande bestämt sig för att säga upp sig från sitt nuvarande arbete inom äldrevården. Hon har erbjudits en av två utsatta sommarlovstjänster vid F-Kassan i Falun. Glädjande nog så fick hennes syster Linda den andra tjänsten så att de kan samåka mm. Dessutom måste det kännas skönt att känna någon när man börjar ett nytt jobb för det vet man ju själv hur det brukar kännas.

Inget lätt beslut att säga upp sig från en fast tjänst förstås men jag tycker hon gör helt rätt och tror nog att det kommer ordna sig med ett nytt fast jobb så småningom. En bra början att få sommarjobba inom ett av områderna som hon har utbildat sig till och som en liten säkerhet så har hon ju förutom a-kassestämplingen även fått löfte av sin nuvarande chef att få komma tillbaka dit i framtiden om hon vill.

Tina har ju haft praktik inom Försäkringsbranchen så kan ju vara bra nu att även få prova på arbete inom Försäkringskassan så att hon har lite erfarenhet från de båda områden som utbildningen riktade in sig på och bäst av allt är ju att hon slipper fortsätta slita ut sin kropp inom äldrevården för en dålig lön. Lite trist förstås att Tina måste arbeta hela sommaren förutom en vecka men det går nog och vi får hoppas på lite soliga helger!

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Jagh tycker hon har gjort ett klokt val, risken blir annars att hon blir kvar i vårdsvängen och anledningen till att hon började studera var ju att få komma in i en annan bransch. Man är tvungen att ta lite risker ibland för att komma vidare. Nu får hon praktik och erfarenhet som kommer vara till stor hjälp när hon söker likvärdig tjänster framöver. Ett mycket klokt val m a o!



Heja Tina!

2010-05-21 @ 11:22:41
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0