Magsjuk Max

Tar en liten surfning denna Lördagsmorgon efter en natt med väldigt lite sömn då stackars Max har åkt på magsjuka. Efter en tid med flera veckors lyx med en frisk Max som har sovit bra oftast så kändes det liksom som om det var dags för nåt snart och nu kom det. Han har kräkts ganska många gånger men har mellan kräkningarna varit på ett strålande humör ändå vårt lilla charmtroll. Lite skillnad mot för oss vuxna som blir döende när vi har magsjuka och man mår ju illa bara man tänker tanken att man kan bli smittad, brr!

Nu blev planerna för helgen för oss lite omkullkastade men bara att smälla i sig vitpepparkorn och hoppas att vi vuxna klarar oss denna gång från otäcka magsjukan. Idag ska jag alla fall se när Sverige spelar semifinal i hockey-VM samt senare ikväll kika på Champions League-finalen. Jag hade tänkt kika med det vanliga sportgänget Persson, Wanke och Roffe men får se hur det blir och om de vill ha mig med i tv-soffan nu också.

Vi hade väl också tänkt göra lite nytta i trädgården men får turas om att vara inne med sjuklingen i så fall. Just nu är det många projekt som vi har tänkt sätta igång med men det blir väldigt lite gjort just nu. Vi har målning, tapetsering inomhus att fixa, målning utomhus, nytt staket ska göras, lägga betongplattor bredvid altanen och lite annat. Samtidigt så vägrar jag bli en sån som varenda lediga minut ägnar tiden åt rust men nåt projekt ska vi nog sätta fart med snart alla fall då det är är skönt att få saker undanstökade.



Kommentarer >>
Postat av: ullisar

blää.. stackars!! men va duktig han är som såattsäga sköter det själv :) annat var det förra året när vår lilla ettåring hade kräksjukan tre gånger. tappade otroligt mycket i vikt (fast det har hon iofs hämtat upp nu, med råge ;) så nä, det vill jag inte ha igen. aldrig. kan man bestämma det tack?

2010-05-27 @ 15:18:38
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0