En ny Zytomierska

Då har Katrin Zytomierska fått sin son Ringo till slut och jag hade inte läst hennes blogg på flera veckor när jag nu på lunchen fick för mig att kika in där. Tydligen har Katrin haft en väldigt jobbig förlossning och har det jobbigt även nu efteråt så det väntar säkert en tuff period för henne vad man kan utläsa av hennes blogg alla fall. Sen får vi se vad mammahormonerna tycker om att Bingo reser runt och fotar sexiga 20-åringar medan hon byter blöjor mm.

Förhoppningvis ordnar allt upp sig så småningom och det ska bli lite underhållande ändå att läsa hennes blogg sen när hon nu blir småbarnsmamma. För vad man än tycker om henne så skriver hon otroligt öppet om det mesta. Kanske förändras hon också en smula genom att ibland tänka färdigt innan hon spyr galla över människor. T ex så har hon ju tidigare skrivit mycket om alla mesiga kvinnor som skrivit om sina jobbiga förlossningar i bloggar. Efter denna upplevelse kommer hon knappast att skriva det igen.

Kommentarer >>
Postat av: DD

HAHAHA, nu tror du väl ändå för mycket om henne va? Hon kan säkert skriva att alla andra är mesig och att HENNES förlossning varit hemskast ;D



Jag har inte läst hennes blogg alls, men jag lyssnade en del på henne när hon var ständig gäst i radio förra våren. Tror det var The Voice. Tror jag minns hon sa att barn det skulle hon aldrig ha.



2010-05-31 @ 13:44:00
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Nina

Hahaha... jag har följt hennes blogg slaviskt nu när hon väntat på att ringo ska anlända. Började ana oråd när hon inte bloggade på 2 dagar efter förlossningen....



Ja, hon har nog fått smaka på livet, en riktig hemsk förlossninge...



HUA!

2010-05-31 @ 20:13:05
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja hur som helst så kan jag tänka mig att hon blir lite annorlunda som människa i framtiden nu när hon har fått barn. Det brukar kunna bli så :)

2010-06-01 @ 20:16:29
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0