Bäst i byn

Helgens innebandyturnering blev väldigt lyckad och efter fyra segrar med 4-1, 10-2, 17-2 och 4-2 så stod vi segrare med epitetet "Bäst i byn" då vi ju var 5 lag med Storviksanknytning som deltog. Vi hade ju ett lag mest bestående av spelare runt 40-års åldern som har lagt av sedan länge men hade också lite välbehövlig förstärkning av de något yngre Bröderna Pelle och Thomas Jansson som ju spelar i GGIK i division 1 numera.

Vi tappade ju några spelare under turneringens gång pga skador då man ju inte är riktigt tränad för att spela flera matcher numera. Så i finalen mot Storviks SK som hade förstärkt med Thomas Holmgren en Storvikskille som numera spelar med Umeå City i Elitserien så var det ett gäng rejält slitna gubbar hos IBK Underbar som vi kallas. Efter en rolig tuff final så lyckades vi ändå vinna och även om det var en plojturnering så var det mycket prestige i den sista matchen!

Själv hade jag inga bra förutsättningar att spela denna cupen med mina skadekrämpor men lyckades spela alla fyra matcherna trots allt även om jag i finalen hade svårt att springa ordentligt. Tyckte själv inte att jag spelade särskilt bra men kom tydligen tvåa i totala poängligan så det var väl ok ändå stundtals. Djävligt imponerad av många av mina duktiga lagkamrater i cupen! Nu två dagar efteråt kan jag väl säga att jag aldrig någonsin haft en liknande träningsverk i varenda kroppsdel som jag har just nu! Har svårt att ta mig ur sängen och att ta på sig strumporna känns svårare än att bestiga Mount Everest :)

På kvällen var det dags för bankett på Living Room (gamla Princess) där vi bodde varje Lördagskväll under 90-talet. Vi samlades vid kl 20-tiden för en supergod grillbuffé och sedan blev det mest barhäng innan Dr Alban dök upp på scenen och körde sina hits som fyllde dansgolvet! Vi hade en unik sammanhållning i Storviks IF där i början av 90-talet och det var så djävla roligt att få umgås med grabbarna en sån här heldag igen. Dessutom fick vi visa rätt mycket Storvikspublik att vi fortfarande kan spela en väldigt bra innebandy så det kändes ju bra.

Laguppställning i cupen för IBK Underbar (gamla Storviks IF-spelare)

MV:  Jens H, Micke A
B: Staffan, Wanke, Jeppo, J Svedvall, Leffa S
F: Pelle J, Thomas J, Matte O, R Schröder, Patte E, Abris, Jompa, S Siesing


Åsberg, Pelle J, Patte, jag och Siesing firar segern!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0