Torra fötter

Jag är verkligen kass på att vårda mina fula, sönderspringna innebandyfötter men nu ska det bli ändring på det har jag bestämt. Jag har så djäkla torra fötter nu med sprickor som gör ont samt att jag i flera år under tennis och innebandyspelande kännt hur öm mina förhårdnade trampdynor är.

Nu ska det fotbadas, filas och smörjas så att mina fötter blir "unga" igen! Inte svårt för mig att Googla efter tips  men om det är någon som har något supertips på hur jag fort får mina torra sprickiga fötter att bli som nya så är ni välkomna att dela med er av tipset!


En fotmassage i Thailand för 50 kr hade suttit fint

Kommentarer >>
Postat av: DD

Men ta och gå på pedikyr. I Borås kostar detta 250 kr och då är det ett riktigt "Foot Spa" med masage och filning och whatnot. Det kan det ju vara värt va?



2010-03-03 @ 16:37:03
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja det kan det ju absolut vara värt egentligen :)

2010-03-03 @ 22:15:44
Postat av: Nathers

Något som jag gör efter sommarens slut (när man har gått barfota på alla slags underlag) är att blöta upp fötterna (fotbad fungerar bra) tills de börjar bli skrynkliga, sedan filar man och när det inte går att fila mer så sköljer man av fötterna igen, dränker dem i Helosan-salva (tjockt lager) och stoppar ner fötterna i ett par mjuka strumpor. Det känns konstigt och kladdigt i strumporna, men det är en dunderkur mot torra fossingar! :)

2010-03-05 @ 13:45:26
Postat av: Nathers

Och olivolja fungerar mot allt som är torrt!

2010-03-05 @ 13:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0