Mästarnas Mästare

Igår kväll tittade jag lite på tv-programmet Mästarnas Mästare där jag verkligen hoppas att Louise Karlsson tar hem rubbet. Snacka om en tuff tjej med vinnarskalle! Skrattade gott åt Tomas Brolin när de skulle tävla i sitt-tävlingen och hans ben skakade som under en jordbävning redan från början utan att han kunde förstå varför.

Jag tycker att Tomas Brolin i intervjuer tidigare ofta framstått som rätt tjurig och lite egensinnig men i Mästarnas Mästare så framstår han ju som den mest sympatiske personen måste jag säga. Jag gillar alla fall programmet även om det känns lite segare nu sedan snackaren Patrik Sjöberg åkte ut.


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Håller också på Louise K, hon har verkligen visat sig värdig. Men min favvis har ju varit Sjöberg, snacka om att ha glimten i ögat:-)



Skönt att du fått sova inatt! Ni har det verkligen tufft just nu i din familj, hur mycket ska man behöva gå igenom kan man ju undra???



Kramar till er!!!

2010-03-24 @ 13:07:33
Postat av: Anna

Vi satt åxå och såg igår. Vi fick oss ett gott skratt åt både elbanan och brollan i sittande stolen. Det har i sin helhet varit ett riktigt underhållande och seriöst program tycker jag. Jag håller på Louise nu är Brollan är ute.



Ta det lungt med hälen, det brukar tyvärr bara bli värre med hälsporren om du belastar den. Se till att skaffa en bra avlastande sula till hälen. Hoppas verkligen Tinas mamma ska bita på behandlingen. Vi tänker på er! Stor kram Anna

2010-03-24 @ 13:20:05
Postat av: Mattias

Pangis/

Ja det räcker med elände nu kan jag hålla med om. Jo Sjöberg gjorde ju programmet väldigt underhållande måste jag hålla med om.



Anna/

Den där elbanan var nästan tuffare än vår klassiska irländska julafton på Lillsved va? När din Johan gjorde världens vurpa som finns på film :)



Ja det är en svår avvägning med hälen då jag vet att risken kan bli att jag sen inte kan jogga/träna på länge om jag förvärrar den men måste nog kolla upp med någon vad det kan vara för det känns inte exakt som hälsporre heller.



Ja, vi håller tummarna, hoppas ni har det bra med era små tjejer där hemma också!!!

2010-03-24 @ 14:54:54
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0