Mera Vab

Jag är fortfarande hemma med Max och det verkar bli så hela veckan. Han är ganska pigg stundtals men det går lite upp och ner o han har en väldigt jobbig hosta så inte värt att släppa iväg honom till dagis känner vi. Huvudsaken är ju att han slipper åka på öroninflammation och det verkar han ha sluppit tack och lov. Nu har han smittat mig också så jag har blivit rejält förkyld och har ont i kroppen, hals mm. men jag är rätt van med det och ska nog överleva det också. Bättre att ta sjukdomarna nu än vid midsommar t ex!

Synd på träningen bara nu när jag igår äntligen kom ut på min första joggingrunda för sommaren och kände mig heltaggad. Apropå joggingrundan så är det ju lite roligt med träningsapparna till min nya mobil HTC Desire som ger lite extra motivation nu när man enkelt får sina löprundor sparade. Även på nätet automatisk och med statistiken om hur fort, långt man sprungit mm. Perfekt!!! Jag använde mig av en App som heter Sportypal men det finns massor av intressanta träningsapp för dem som har Androidmobiler.

Det blir långa dagar för samtliga i familjen just nu. Tina går ju oftast upp redan vid femtiden nu för tiden och då brukar även jag vakna samt vår lille parvel strax därefter. Sen vill Max inte alls ligga och morgonmysa framför tv:n när han är hemma med pappa sin som han gör med mamma för då ska det minsann lekas från kl 7 när han är hemma som idag. För Tina blir det ju också ovanligt långa dagar när hon ikväll t ex kom hem vid 18:30 då det var strul med tåget från Falun. Jag har det väldigt bra jag på det sättet som arbetar 10 minuters promenad från hemmet för det blir ju en stor skillnad i tid för Tina och syster Linda som måste pendla ca 12-14 mil per dag.

Idag har det varit rätt segt då jag inte är superpigg och Max är ju lite påfrestande just nu när han är inne i en period där han ska göra precis ALLT själv vare sig det gäller spola av tandborsten, ha på ketchup på maten eller sätta på sig kläder med mera. Glömmer man bort sig och gör något som han vill göra själv så kommer vulkanutbrottet på en hundradel och ibland bara orkar man inte hålla sig lugn och pedagogisk när han trotsar, grrrr. Nu sover han alla fall men hostar mycket direkt när han ligger ner så det blir nog mycket vakningar inatt. Vi hoppas att Max är lite piggare imorgon och att det blir bra väder så att vi kan vara lite utomhus också.

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Era sjuklingar! Hoppas ni piggar på er nu lagomt till helgen iallafall! Kram!!

2010-06-10 @ 05:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0