Tennispremiären avklarad

Match 1: Wanke vs Mattias 6-4, 6-4   (Påbörjad ny 3-setare, 3-4)

I Söndags spelade jag och Wanke årets första tennismatch på Storviks fina grusbana. Eftersom jag skriver denna blogg för min egen skull så tänker jag skriva lite kort om våra matcher då det kan vara roligt att gå tillbaka sedan för mig att läsa och dessutom har vi båda så dåligt minne så resultaten måste dokumenteras någonstans annars har vi senila gubbar snart glömt ställningen i matchserien. Ifjol slutade matchserien 5-5 mellan oss och jag gissar att det kommer bli nåt liknande denna sommar då vi ju är hysteriskt jämna i tennis vi två!

Nu har Wanke spelat en hel del inomhus i vinter så det märks på hans spel att han blivit lite bättre och framförallt slår lite hårdare nu än tidigare. Även denna match blev otroligt jämn men min store rival tog till slut alltså hem segern med 6-4, 6-4. Ännu en gång kan jag känna att jag slarvade bort matchen genom mitt dåliga tålamod som gör att jag alltför ofta försöker avgöra bollarna istället för att hålla bollen i spel. Fast all heder åt Wanke som stundtals spelade riktigt bra och för att vara säsongen första match för min del så såg det bra ut måste jag säga.

Tyvärr har jag ju stora problem med min högra axel där "kulan" glappar vilket gör att det ju längre matchen går bara gör ondare och ondare att serva. Lite typiskt nu när jag från och med förra sommaren plötsligt började serva ganska bra stundtals och ibland tom kunde vinna någon poäng på förstaserven men som axeln kändes så går det inte att ta i lika mycket helt enkelt. Förhoppningsvis så känns det skapligt igen efter några dagar i axeln så att jag alla fall kan spela ungefär en match i veckan får jag hoppas. Det är så djävla roligt med tennis så helst skulle jag spela flera timmar varje dag bara jag kunde!



Kommentarer >>
Postat av: DD

TENNIS! Åh det är roligt minns jag. Jag och min bror spelade tennis hela tiden i flera år när jag gick på gymnasiet.



Spela tennis nu? Då hade jag börjat gråta av frustration. Jag har nog tappat serven totalt.



Var katten har jag lagt den??? ;)



2010-06-01 @ 10:12:01
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Johan B

Avundas er. Fan va kul att spela på grus mot en jämn motståndare. Hoppas att du kan komma loss den 8:e, förstår om det blir svårt mitt i veckan.

2010-06-01 @ 12:53:03
Postat av: Mattias

DD/

Det är aldrig försent för tennis även om serven försvunnit ;) Själv kan jag gräma mig mycket för att jag inte spelade tennis i yngre år.



Johan B/

Om jag så ska säga upp mig så kan du räkna med att jag är ledig och tennisvillig den dagen! ;) Så boka in den du!

2010-06-01 @ 13:44:12
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0