Sommarvärme

Ljuvligt med det härliga sommarvädret som har kommit men mindre ljuvligt att jag inte har semester förstås. Jag var alla fall pappaledig igår och efter en förmiddag på Hälsocentralen med Max för öronkoll mm. så blev det årspremiär för oss på Storviksbadet. Persson och Emma med en kompis var där liksom Viktor och Jenny med sina fyra barn så det var jättetrevligt. Max hade jätteroligt och med två barnförtjusta 11-åriga tjejer som ville busa med honom hela tiden så trivdes han som fisken i vattnet.

Nu är Maxen ute i Årsunda och bor hos Tinas mamma och morbror Tim som har hyrt en stuga i en vecka på Strandbaden. Stugan låg jättefint precis vid stranden så Max får nog en kanondag där idag kan jag tänka mig. Vi får se om han ska sova där en natt till eller inte då det beror lite på hur Tinas mamma med sin sjukdom känner sig. Nu har jag lunch och ska ta en halvtimmes powernap i en av våra nya solstolar som vi köpte igår!


Jag och Max på Storviksbadet, sommaren 2006!

Kommentarer >>
Postat av: DD

Nej nej nej, detta går inte. När JAG jobbar och svettas inomhus vill jag inte se bilder på solbadande människor och solstolar!!! ;D



Och ikväll får man definitivt bänka sig inomhus för att avnjuta en kall öl och het fotboll. Torres mot Ronaldo.....kan det bli hetare?



Kram

2010-06-29 @ 12:05:00
Postat av: Mattias

Nä, jag hatar verkligen också att vara inomhus när det är sånt här väder :( Hoppas du hade en trevlig midsommar och vad gäller hetheten i kvällens match så tycker jag också att det blir en het match men inte riktigt på exakt samma sätt som dig tror jag. Vi får se om Torres hittar formen!

2010-06-29 @ 13:07:11
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Maria L

Javisst är det underbart med denna sommarvärme! Kul för Max med semester med mormor:-) Det var fantastiskt skönt att se killarna leka själva och det borde det ju bara bli mer och mer av.

Kortet på dig och Max i Storvik är väl ändå inte från 2006 va, då fanns ju inte den lille killen;-)

2010-06-29 @ 20:23:44
Postat av: ullisar

hinner inte läsa ikapp nu (räknar med att finna intressant fotbollstyck!) men måste bara undra om du inte räknat fel på årtalen på fotot - som är dunderfint! men sååå stor borde han ju liksom inte varit redan då? :D



enjoy the sun nu! och stugan. och sköna stolarna!



tjo!

2010-06-29 @ 23:06:20
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Japp, min bakfylla från tvådagarshelgen har gjort mig sifferblind tydligen :)

2010-06-30 @ 07:08:30
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: anna

åh härligt, jag har inte vart på stranden alls i år ännu. jobbar bara hela tiden.



sv: ja spanien borde ju få det lätt mot paraguay, bara de inte underskattar dem. men ja fy fan, att möta argentina eller tyskland i semi är inge vidare. det värsta är att det kan bli så att tyskland slår ut de enda tre lagen jag hoppats på haha illa ;P men spanien kommer alltid vara nr 1 så viktigast att d eklarar sig så långt som möjligt.

2010-06-30 @ 22:25:11
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0