Söderlings bragd

Mycket tennis nu i bloggen men måste få skriva om denna roliga händelse ikväll! Tack vare min digitalbox så kunde jag spela in och sedan tack vare regnet se/spola ikapp så att jag fick se live när Robin Söderling vann mot Roger Federer i kvartsfinalen av Franska Öppna Mästerskapen i tennis! Statistiken mellan dessa två inför denna match var 12-0 till Federer som inte heller har missat att gå till semifinal i någon Grand Slam sedan 2004 vilket kanske berättar lite vilken bragd detta är av Robin!!!

I själva matchen så spelade Söderling helt fantastiskt med en makalös bombartennis med sin forehand som är bland det värsta man har sett! Tennis är en stor sport ute i vida världen med en bred världstopp och att Robin Söderling nu besegrar mannen som av många anses vara världens bäste idrottsman alla kategorier är ju ofantligt stort! Måtte han nu orka att ladda om och tänk att få se Robin i en drömfinal mot Rafael Nadal i helgen! Hur det än slutar så är han värd alla hyllningar efter denna historiska seger mot Roger Federer!

Se de sista gamen i matchen >>
Lasse Anrells krönika i Sportbladet >>
Johan Orrenius krönika i Expressen >>





Kommentarer >>
Postat av: Johan B

Underbart! Hörde slutet på radion efter vår fotbollsmatch. Va sugen man blir att spela!

2010-06-02 @ 12:52:52
Postat av: Webbis

Bara att instämma i hyllningarna.

Jag gjorde exakt som du och började spela in, men hann ikapp vid regnuppehållet. Bortsett från första 25 minuterna så spelar Robin ut Federer. I fjärde set ser schweizaren långa stunder ut som en medelmåtta, och det beror på att Robin spelar bländande. Skall bli mycket kul att se fortsättningen på detta.

2010-06-02 @ 21:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0