Nervproblem

Igår var jag pappaledig och eftersom jag hade ett besök hos sjukgymnasten inbokad så fick jag skjutsa Max hem till morsan i Storvik på förmiddagen. Att min högra axelkula glappar och gör ont vid tennisservande, målning, lyftning av Max mm. har jag liksom accepterat men den här ständiga värken i vänsterarmen som har dykt upp de senaste veckorna vill jag gärna få bukt med. Det är en molande värk ungefär som musarm och den enda gången jag inte känner av värken är när jag sover eller aktiverar mig, typ joggar eller spelar tennis (tack och lov).

Sjukgymnasten konstaterade rätt snabbt att precis som när jag hade problemet i hälen och nacken nyligen så är det nerver som är väldigt irriterade. Värst är det i armvecket ut mot handen och det gjorde väldigt ont när han klämde där eller körde akupunktur där. Frågan är ju vad det beror på att jag fått problem på flera ställen i kroppen senaste månaderna pga irriterade nerver och min sjukgymnast har nämnt att det kan vara diskbråck som kan ge dessa problem men vi får väl se.

Jag ska tillbaka nästa vecka igen och hoppas att det blir lite bättre till semestern och om inte annat så är det bra för mig att vara borta från jobbet 4 veckor då mitt kontorsjobb framför datorn inte direkt förbättrar situationen. Jag får även försöka att begränsa mitt datoranvändande i hemmet under semestern. Nog gnällt om detta nu och något som alla fall är positivt med min åldrande kropp är att ljumskar och hälproblem just nu är som bortblåsta!!! Så nu ser jag fram mot några långa joggingrundor och roliga tennismatcher på semestern.

Förutom sjukgymnastbesöket så passade jag på att klippa gräset, spola altangolven, handla på systembolaget, leta blöjor till Max i stans alla affärer och slänga sopor på återvinningen mm. Så det blev inte mycket pappatid med Max och inte mycket ledighet heller men vi får ta igen det på semestern. Dessutom hade han det väldigt trevligt i Storvik med farmor och "Svängen" så det gick ingen nöd på Maxen. Två veckor kvar till semestern!



Kommentarer >>
Postat av: DD

Jag hade något liknande i vänsterarmen för ett tag sedan och det visade sig vara "pinching syndrome" dvs nerverna knips åt i axelleden och det beror på svullnad i fästena. Om du har ont i axeln och sedan får besvär i armen.....kan det bero på axeln helt enkelt. Kolla med en bra läkare.



Sen har jag också bara två veckor kvar till semester. Då ska jag ge all tid till mina två busungar. Inga måsten. Gud va skönt.



Hoppas det löswer sig med det onda.



Nu siktar vi på midsommar! Tjo!



OBS - testa detta



Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:

- Oöverträffat

- Innovativt

- Preliminärt

- Kvastskaft



Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:

- Västkustskt

- Konstitutionerad

- Substantiera

- Tillvägagångssätt



Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:

- Det är nog dags för mig att gå hem nu.

- Nej tack, ingen mer sprit för min del.

- Ledsen, du är inte riktigt min typ.



;D



2010-06-24 @ 12:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0