Dags för Fotbolls-VM

Har inte kännt mig så superladdad inför detta fotbolls-VM som jag i vanliga fall brukar vara. Det beror ju förstås mestadels på att Sverige inte är med och tittar man sedan igenom spelschemat så är det ärligt talat en hel del matcher som jag kan tänka mig undvika med tanke på att jag numera är en ansvarsfull familjefar.

Gissar att min digitalbox kommer få jobba hårt under VM då det blir svårt att slänga sig i tv-soffan efter jobbet när hämtat Max på dagis. Nu har man ju inga speciella favoritlag i VM men jag hoppas ju att det går bra för de svensktränade Afrikanska lagen liksom för de "roliga" lagen Spanien, Argentina och Brasilien t ex.

På Torsdag natt kör SVT ett roligt inslag när de tydligen sänder VM-krönikor hela natten och då djäklar ska digitalboxen få arbeta även om jag har några av dem på dvd redan sen tidigare. Den krönika jag har längtat mest efter att se är ju VM 1982 som var ett fantastiskt VM som jag minns det från tiden då jag var 11 år. Den krönikan ska bli väldigt rolig att se igen liksom de andra förstås! Bra jobbat SVT!!!


SVT sänder samtliga VM-krönikor >>

Kommentarer >>
Postat av: DD

SPANIEN!!!!!



Och självklart är jag överlycklig att Villa, Torres och dom andra nu spelar tillsammans i spanska färgerna igen. E viva Espanja!



Vem hejar du på? =)



2010-06-10 @ 10:46:49
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Vilka jag hejar på vet jag nog först när turneringen har börjat känns det som. Kommer inte att tokhålla på något lag men Spanien får gärna vinna rubbet för min del :) o Torres får ösa in mål så att prislappen stiger abnormt för intresserade klubbar!

2010-06-10 @ 19:06:59
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0