Fredagstankar

Jag och Maxen semesterar ju sedan i Måndags själv i tre veckor då Tina jobbar. Igår fick jag lite barnfri tid då Max var hos mormor på dagen och den tiden tillbringade jag på jobbet trist nog. Jag har en hel del som måste fixas på jobbet och inte blev det bättre av att dagen igår blev kaotisk pga att jag fick ta en massa skit som slarviga #¤*#¤#¤ (censur) kollegor lämnat! Skulle kunna skriva massor om det men skippar det och konstaterar att jag mer och mer börjar fundera på att söka mig ett nytt jobb men inte så lätt i detta länet tyvärr. Kan till och med tänka mig att plugga något även om det suger att återigen få sämre ställt nu när Tina har studerat klart och vi båda äntligen har löner igen.

Inte underlättar det att ha ett stillasittande jobb vid datorn när mina problem med nacke, axlar och arm har eskalerat. Min vänsterarm som har varit ganska ok då vi var i Norrköping är nu inte alls bra och jag skulle helst vilja hugga av underarmen. Min sjukgymnast har ju semester flera veckor till och jag måste nog prova vända mig till sjukvården för att få deras synpunkt. Den enda gången det inte smärtar är när jag sover eller motionerar annars när jag sitter i soffan, läser bok, sitter vid datorn eller leker med nya mobilen värker det som satan, suck! Hoppas min mamma som är bortrest nu kan vara barnvakt någon dag nästa vecka så jag kan göra klart viktiga saker på jobbet och besöka läkare.

Jag hoppas även att hon kan vara lite barnvakt någon dag så att jag får spela lite tennis eller göra något kul. Det är på många sätt mysigt att ha semester med Max men nu när Tina är borta från kl 06-18 varje dag så är det inte jätteroligt hela tiden. Säkert några flerbarnsföräldrar som fnyser men hur mycket jag än älskar Maxen så kan jag ju sakna den gamla tidens semester då man bara spelade golf, tennis hela dagarna eller kunde ligga i solstolen med en bok flera timmar. Nu kanske det ändå inte är helt omöjligt att jag får någon sådan dag under de sista veckorna så vi får väl se, annars får jag se till att spela tennis på helgerna helt enkelt.

Idag Fredag måste jag nog ner till jobbet en sväng och får ta Max med mig. Sedan vet jag inte vad vi ska göra. Kanske kolla med Jonny ifall han och Ebba vill ha besök ute vid mysiga stugan eller så hade kunnat tänka mig ett besök på Storviksbadet nu när Max kommit igång så bra i vattnet med armpuffarna. Fast även om det är soligt idag så var det väldigt kallt ute helt plötsligt så vi får väl se. Vi kanske blir själva ännu en dag också och tar en tur till någon lekpark eller tar en cykeltur. Ska se till att träffa Nisse och Perra med deras barn någon dag också tänkte jag men de är ju på Eskilstuna Zoo så det får bli nästa vecka.

Imorgon blir en efterlängtad morgontennis och sedan ska vi iväg på en hemlig tripp!

Kommentarer >>
Postat av: Linda Andersson

Mina högsta drömmar kan ibland vara att bara få vara själv... utan barnen och till och med utan sambo ibland... Det blir jobbigt att umgås med barnen hela tiden, det blir ju så påtaglig skillnad när man har semester och de är hemma hela dygnet.

2010-07-23 @ 10:15:19
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja man har nästan glömt hur det var innan man fick barn att man bara kunde ha dagar där man absolut inte gjorde någonting :)

2010-07-23 @ 13:26:30
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0