Tillbaka i vardagen

Efter 1,5 år som tjänstledig för studier så har Tina återigen börjat sitt gamla arbete denna vecka. Så nu är vi tillbaka i vardagen igen vilket är på både gott och ont. Självklart otroligt efterlängtat att ha två löner igen men också lite struligare vad gäller dagistider, lämningar, möjligheten att träna innebandy med mera. Dessutom kommer jag ju väldigt sällan kunna ha bilen till jobbet och åka hem på lunchen som tidigare. Som tur är har jag ju jobbet och dagiset i närheten av hemmet så det är inte någon stor katastrof att behöva promenera lite oftare heller.

Däremot känns det lite trist när Tina kommer jobba en hel del kvällar och helger men o andra sidan kan det ju vara lite mysigt för mig och Maxen att få lite grabbtid ihop där hemma också. I nuläget är Max väldigt mammig så det kan nog vara nyttigt för oss att få vara lite själv också även om det aldrig är några problem när vi är ensamma och så heller. Sedan håller vi förstås tummarna för att Tina snart kan hitta något jobb inom det område som hon utbildat sig till.

Det har varit en väldigt stressig period på jobbet så nu när vi ska åka till Sundsvall på konferens några dagar så blir det ju lite andhämtning men samtidigt växer sig jobbhögen allt högre så det blir värre när vi kommer hem. Jag brukar tycka det kan vara roligt att åka iväg men denna gång känner jag mig inte så jättesugen på det men bara att hoppas att det blir givande dagar och om inte annat kommer jag nog sova bättre på hotell än bredvid en natthostande buffande Max som höll oss vaken mycket inatt, gääääsp!

Vet att tidningarna skriver om snökaos varje dag bara det kommer en flinga men nu verkar det ju vara ett rejält snöoväder på g så det känns ju rätt bra att vi åker tåg till Sundsvall imorgon. Fyyyy faaaan vad jag är less på denna evighetsvinter och nästa vinter så hoppas jag verkligen att vi har en Thailandsresa att drömma om i Februari 2011. Det känns som om var och varannan människa på Facebook är i Thailand nu och jag är så avundsjuk!!

Hörs!!!

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Ja de måste vara en omställning att komma åter till vardagen på riktigt med två heltidstjänster. Hoppas ni kan pussla så gott ni kan för att få ihop den :-)



En resa till solen vore något... nu dräper snön ner igen och ska tydligen göra det fram till imorgon och med klass 2 varning dessutom. Underbart! :-S

2010-01-27 @ 09:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0