2010!!!

Då är man nyvaken på den första morgonen av år 2010 som man inleder med en liten bakfylla och sömn hela tre timmar från klockan 04-07! Känner mig ändå inte så trött just nu och hör från övervåningen att Max är vaken så jag ska strax hämta ner honom så får min förmodligen trötte flickvän sova vidare om hon vill. Max är nog också lite trött då han vaknade av raketerna vid tolvslaget och sedan ville vara uppe och busa med oss någon timme.

Det blev en ganska lugn nyårsafton igår då vi trots ganska flitigt drickande aldrig kom in i nåt partyrus direkt och var fyra ganska trötta småbarnsföräldrar men ändå en trevlig kväll med god mat, mycket buzzspelande mm. Eftersom jag i nuläget är lite tveksam huruvida vi ska skaffa ett syskon till Max i framtiden så var det ju trevligt att vi ihop med Johan och Maria över en drink kunde planera en framtida lösning men hur håller vi hemligt :)

Planerna för helgen är väl att fortsätta måla vårt tak i hallen och köket klart samt ge oss på trappen är vi ändå är igång. Så djävla trist med den onda axeldjäveln som inte alls gillar målning men bara att bita ihop och försöka måla lagomt mycket med pauser. Jag är inte direkt någon person som gillar att rusta ständigt som många andra av mina kompisar men just nu vill jag gärna köra på med det mesta så att man får det fint och blir klar med skiten.

Nu ska det bli en frukost med te, rostat bröd och marmelad men efter trettondagshelgen så är min förhoppning att det där ständiga nyårslöftet man har givit de senaste fem åren om ett hälsosammare liv blir verklighet. På någon månad så har jag gått upp 4-5 kilo och vi måste ju verkligen skärpa oss med vårt sockerintag jag och Tina. Känns som man skriver det tusentals gånger så det blir pinsamt men vi får se hur hälsomässigt 2010 blir då.

Gott Nytt år igen och tack till Johan o Maria för en trevlig kväll med våra grabbar!

Kommentarer >>
Postat av: Johan B

"Eftersom jag i nuläget är lite tveksam huruvida vi ska skaffa ett syskon till Max i framtiden så var det ju trevligt att vi ihop med Johan och Maria över en drink kunde planera en framtida lösning men hur håller vi hemligt :) "



Nu florerar ju ryktena direkt:



1. Surrogatmamma?

2. Surrogatpappa?

3. Delad vårdnad alla fyra?

4. Okto-Mum?

5. Brangelina-adoption från alla världsdelar?



Vi får väl hoppas på the old style även den här gången.. :-)

2010-01-01 @ 09:23:13
Postat av: Maria

Tack för en trevlig kväll! Vi kom ju på en riktigt smidig lösning tycker jag, alla blir nöjda och glada:-)

2010-01-01 @ 10:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0