Spydiga Sjöberg

Igår kikade jag på Mästarnas Mästare och man måste ju säga att Patrik Sjöberg med sin medverkan i programmet förmodligen inte lämnar någon oberörd varken i gruppen som deltar eller bland tittarna. Tomas Gustafsson var ju ruskigt irriterad och jag känner så väl igen det där från mina år inom idrotten när vissa älskar att retas som Sjöberg gör och vissa blir tokirriterade som Holm och Gustafsson.

Jag gillar Patrik Sjöberg på många sätt och kan skratta åt hans "trashtalk" och när han tråkar Stefan Holm mm. Fast när han t ex efter en seger i nattduellen som igår är så djäkla spydig mot sin motståndare så vill man ju bara att någon ska spöa honom i kommande nattduell vilket blir svårt då han har en enorm fördel med sin räckvidd. Jag hoppas Brolin vinner för övrigt!

Vem är er favorit i Mästarnas mästare?


Kommentarer >>
Postat av: ullisar

brollan får gärna vinna. eller boxarn. han är lite charmig!

2010-02-10 @ 15:02:44
URL: http://ullrika.se
Postat av: jama

Hej, jag följer inte det där men vi diskuterade programmet hos mina föräldrar när vi var där i helgen. Alla hade vi synpunkter om Sjöberg, även om man sett det eller inte. Men Holm är ju en lite irriterande person han med! Som heeeela tiden tydligen jämför sig med Sjöberg. Jaja. Det verkar ju underhålla iaf, hihi.



Trevlig Helg!

2010-02-12 @ 10:02:25
URL: http://jama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0