Schlageryra i stan

Igår kväll tränade jag lite innebandy efter jobbet för att sedan ägna några timmar åt vår nya digitalbox. Jag monterade i den nya hårddisken, fixade till en bra fungerande firmware och en massa tilläggsprogram mm. För en gångs skull så flöt allt på utan några problem så just nu fungerar vår nya digitalbox kanon lagom till OS. Nu ska jag försöka få ordning på den gamla boxen så vi kan sälja den och föra över de filer från den hårddisken som vi vill ha kvar till den nya. Bland annat tre säsonger av Mad Men och massor av inspelade barnfilmer till Max kan ju vara kul att ha på nya boxen.

Nyss på lunchen så var Tina och jag ner på stan där det just nu är ganska mycket som händer med melodifestivalen i stan! Tydligen har det varit rätt mycket folk ute på partaj både Ons-Tors men själv har jag faktiskt inte ens haft en tanke på det. Många av mina kollegor/kompisar ska ju gå på melodifestivalen antingen på genrepetet ikväll eller på morgondagens tävling men själv känner jag inget större sug efter det då det ju var rätt bleka artister. Däremot önskar jag att Olivia hade varit lite piggare så att vi hade kunnat fixa biljetter till henne då hon ju älskar såna här evenemang men hon är alltför sjuk för det förstås min stackars brorsdotter.

Helgens planering ser ut som följer. Idag blir det innebandy med jobbet som avslutning på veckan och sedan ska jag hämta hem Max från dagis. Ikväll jobbar Tina till 21:30 så vi grabbar får umgås lite själva denna Fredagskväll också. Imorgon blir det barngympa med Max och sedan är det tänkt att han ska få sova hos mormor på kvällen bara hon är pigg nog då vi är bjudna hem till Staffan och Linda på lite schlagerpartaj. Det kommer ju förstås bli lite extra roligt att se melodifestivalen nu när tävlingen utspelas här i stan och då man säkerligen känner igen massor av folk i publiken.

Trevlig helg!!!


Kommentarer >>
Postat av: Lina

Vad är det jag hör??? Bleka artister!? ;P

2010-02-12 @ 15:26:43
Postat av: Johan B

Trevlig helg!

2010-02-12 @ 16:15:03
Postat av: Nina

Ååååh vad treeevligt!!! Själva så var vi hos husbandets bror med familj och drack lite vin och satt och tyckte och tänkte högt och brett!



Jag räknade snabbt ut ditt points intag igår... jag svarade bland kommentarerna! Runda slängar så intog du 3 dagars mat för mig! :D

2010-02-14 @ 14:16:50
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0