Magsjuka

Lördagens schlagerkväll hos Staffan och Linda var jättetrevlig. De hade ju barnen hemma och Perra och Karin hade med sina tre också så man saknade Max lite där under kvällen eftersom han sov hos mormor. Fast o andra sidan kändes det roligare att partaja när man visste att man inte skulle behöva kliva upp med honom tidigt dagen efter. Dessutom ville Tinas mamma gärna få rå om Maxen lite så det kändes ju bra på det sättet också.

Vi blev bjuden på supergod Thaimat och massor av (just då) god dryck under kvällen och sedan blev vi kvar till kl 03-tiden på natten innan vi vinglade hemåt. Staffan och Linda bor ju i ett helt nybyggt hus och man blir minst sagt djävligt sugen att t ex rusta om köket helt nytt när man varit i deras fina hem. Just det där att ha ett öppet stort rum med kökslandskap och vardagsrum i samma skulle jag också vilja ha men så kan vi inte få det hur mycket vi än vill i vårt radhus.

Själva melodifestivalen var väl sådär låtmässigt. Jag tycker rätt låtar gick till final och sedan tycker jag faktiskt att Kalle Moreus-gängets låt är hyfsat fin och säkerligen kommer att hänga på svensktoppen några år. Programledarna skötte sig bra utan den tokhypade Dolph där imitationsnumret på de tidigare programledarna var roligt. Sämst i melodifestivalen i år är artisternas förinspelade egna minnesberättelser som man hade klarat sig utan.

Tina som är livrädd för att bli bakis numera även om vi festar väldigt sällan vaknade med rejält illamående och när hon under dagen kräktes flera gånger så förstod vi att hon hade åkt på magsjukan som så många andra har eller har haft just nu. Själv var jag bara bakis med lite magknip under dagen men det blir förstås svårt nu för både Max och mig att klara oss undan, brrr. Bara tanken att man ska bli magsjuk gör ju att man känner sig illamående. Tina fick alla fall sova på soffan inatt för att undvika alltför mycket närhet med Max.

Max kom som vanligt in till stora sängen inatt och vid tvåtiden vaknade han och ville dela kudde med mig och hålla på och fingra på handen som han alltid ska göra. Han var plötsligt jättepigg och blev sedan vaken flera timmar innan han somnade om kanske nån gång vid femtiden. Så idag är man ju inte allför pigg men nu ska jag sätta rejäl fart på jobbet och hinna med massor utifall jag snart måste hem och kräkas.


Eric Saade med sin låt Manboy

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0