Jobbig Måndag

Hade nu på lunchen tänkt att slänga ur mig en massa blogginlägg om Max, ny digitalbox, reseminnen och det kommande OS men känner inte för det längre. Har pratat med min bror nu och situationen för min brorsdotter Olivia känns inte alls bra just nu och jag skulle egentligen vilja skriva ur mig massor om detta men av lite olika skäl låter jag bli just nu. Man får aldrig sluta hoppas men när hindren hela tiden växer så känner man ju en slags panik för att hindren snart kan bli för höga om cellgiftsbehandlingen snart inte lyckas bättre.

Den här jobbdagen har varit tung då det inte är lätt att försöka hålla en fasad utåt mot ovetande kollegor och speciellt inte efter jobbiga telefonsamtal med min bror och min mamma. De närmaste dagarna blir förmodligen väldigt viktiga och vi kan bara hålla alla tummar för en positiv vändning inom kort så att Olivia kan närma sig benmärgstransplantationen igen som ju är vårt stora hopp.

Olivias största idol är ju Michael Jackson och hon vill så gärna ha en sån Fedorahatt (se bilden) som han ofta hade. Ikväll ska jag ut på diverse nätauktioner och leta rätt på en sådan. Man vill ju göra vad som helst för att få ge henne lite glädje i denna mardrömssituation och den där hatten skulle ju betyda mycket för henne har jag förstått.

En annan sak som Olivia blir glad över är om många människor läser hennes blogg. Så vill någon kika in där och kanske även nån gång ge en uppmuntrande hälsning så är adressen http://prinzesslia.blogg.se/



Kommentarer >>
Postat av: ullisar

men lilla lilla... jag klickar genast dit!

2010-02-10 @ 15:02:02
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0