God morgon

Söndagsmorgon och efter att ha snörvlat mig igenom en natt på soffan så tänkte jag blogga lite snabbt innan det är dags för frukost. Jag blev förkyld i Fredags och har varit ganska hängig i helgen så vi har mestadels bara varit hemma. Igår var Max hemma hos farmor någon timme på eftermiddagen och medan jag låg i soffan för att se Liverpool besegra Everton i krigsderbyt så målade Tina trappen. Min mattläggarkompis kommer förmodligen hit på Måndag och lägger ny matta i trappen så det blev till att sätta fart. Vad skönt det ska bli att få en snygg trappmatta istället för den gamla fula bruna som vi har haft sedan inflytten här i radhuset. Dessutom målar vi all furu runt omkring vitt så snart är vi av med all gulnande tråkiga fjällstugefuru i huset.

Igår kväll kikade vi på Melodifestivalen förstås och tyvärr pga min förkylning så fick vi tacka nej till att se den hos Perra och Karin. Jag tycker de flesta låtarna var sådär igår och har svårt att tycka till om dem men att Ola och Salem Al Fakir gick till final kändes helt ok för mig. Nu ska vi gå ner för att göra frukost och sedan ska jag försöka underhålla vår son några timmar medan Tina får måla trapp med mera en andra gång. Kanske läge att laga Max bob för att ta en tur om jag orkar. Max är just nu i en fas där han verkligen utstrålar harmoni och nu när han dessutom sover bättre på nätterna så känns småbarnslivet med honom just nu helt enkelt bara kanon!!!

I veckan som kommer vill jag bli frisk så fort som möjligt och hoppas kunna träna innebandy minst tre kvällar alla fall. Tina kommer jobba några kvällar så Max och jag får ha några grabbkvällar ihop. Jag hoppas också att den värsta vintern snart börjar försvinna och att det inte blir lika mycket snö eller kylkaos de närmaste dagarna. Många bekanta som åker till Thailand nu som t ex Johan, Maria och Theo som åkte i Torsdags för en vistelse i Phuket några veckor. Jag är såååå avundsjuk men hoppas verkligen att vi kan spara ihop och göra en långresa nästa vinter!!!


Goood moooorgon hälsar min numera superpratglade son!!!

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Krya på dig!!



Ja man får skrapa ihop lite slantar till semester i solen, är också avundsjuk på alla som flyr snön och ligger på playan istället och har det bra.

2010-02-07 @ 14:22:36
Postat av: DD

Mycket förkylningar nu tycker jag. Hoppas du kryar på dig och får träna lite.



Jag drar till Egypten på fredag och det ser jag fram emot. En vecka räcker nästan. Ni behöver ju inte spara ihop flera miljoner och resa bort fyra veckor till Thailand. En vecka i Egypten är inte så dyrt. Skippa några fina middar, några vinare och nya dynor till utemöblerna så har ni en resa! Lycka till.



2010-02-08 @ 09:34:30
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Johan B

dAX ATT HÖJA HOCKEYTEMPEN I BLOGGEN!



Ny tråd kanske:



OS-hockeykedjorna:



1. PETER FORSBERG,NICKLAS BÄCKSTRÖM,DANIEL ALFREDSSON



2. DANIEL SEDIN, HENRIK SEDIN, MATTIAS WEINHANDL



3. THOMAS HOLMSTRÖM,HENRIK ZETTERBERG, LOUI ERIKSSON



4. FREDRIK MODIN, SAMUEL PÅHLSSON, PATRIK HÖRNQVIST

2010-02-08 @ 11:15:58
Postat av: Mattias

Linda/

Ja den här vintern känns som den längsta någonsin av någon anledning...



DD/

Ja, dåligt immunförsvar med dagisbarn i hemmet är väl ingen bra kombo för mig men nu är jag piggare igen. Hade gärna tränat ikväll men då jobbar Tina kväll så jag missar innebandyn, tyvärr. Låter härligt med Egypten, hoppas ni får kanon!



Johan B/

Har ni ingen scrollmus i Orminge? Du såg väl föregående inlägg menar jag men om jag har läsare som önskar mer OS-skriverier så ska jag förstås uppfylla den önskan så småningom ;)



Tycker nog att Alfredsson-Bäckström-Foppa kan bli tre st som vill ha puck lite för mycket kanske. Ser gärna Hörnqvist med de andra två eller Zäta kanske. Först ska Foppa pallra sig igenom kvällens match utan nya skador också så vi får återkomma i ämnet!

2010-02-08 @ 15:15:49
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0