Winnerbäcks konsert

Ja i Torsdags var vi ju på Winnerbäck ett gäng. Vi hade lite förfest hemma hos oss först där Johan, Maria, Persson, Perra, Högen och Sofia dök upp. Jättetrevligt och som vanligt svishar tiden iväg på förfesterna så att det alltid känns för kort men vi åkte in till Gasklockorna vid halv åtta ungefär. Vi grabbar trängdes i ett öltält på de första låtarna på konserten innan vi letade på de andra. Brorsan och Anna var också där inne så vi var ett ganska stort gäng som såg konserten ihop.

Jag tycker att det var en bra konsert men hade nog förväntat mig ännu lite mer drag faktiskt. Kanske berodde det på att vi stod så långt bak men jag tycker inte allsången var som jag upplevt Winnerbäckkonserterna tidigare heller. Gävlepubliken är ju rätt känd för att vara seg inom alla områden och sen är tyvärr Gasklockorna enligt mig inte någon mysig spelplats utan mer bara en stor grusparkering vilket kanske bidrog till känslan om konserten.

Trots det så spelade Winnerbäck ju många suveräna låtar och för mig var nog höjdarna Söndermarken, Ett Sällsynt Exemplar, Ingen Soldat och Jag får liksom ingen ordning vad jag minns alla fall. Egentligen ska man ju inte partaja alltför mycket på en konsert men även om vi inte var tokfulla så drack vi ju en hel del drinkar hos oss vilket gör att minnet kan svika en del så här i efterhand. Vi avslutade kvällen på Berggrenskas uteservering innan vi tog en stortaxi hem efter denna trevliga kväll då vi trots dåliga odds fick bra väder.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0