Vardag igen

Då var man snabbt inne i vardagen med jobb, dagis för Max och hösten närmar sig med otäcka stormsteg. De första arbetsdagarna såg ut ungefär så här. Upp vid kl 6, lämna Max vid halv åtta på dagis, jobba, hämta Max på dagis, leka med honom/göra mat/läggning och sedan efter kl 20 brukar jag hamna i tv-soffan. På jobbet har det varit ganska mycket att göra och även om jag trivs med jobbet rätt bra så finns det saker som gör att jag känner att jag verkligen måste försöka hitta ett nytt jobb i framtiden, den stora frågan är ju vad? Jag skulle tom kunna tänka mig att studera nåt igen men då blir det ytterliggare nåt år där vi bara har en inkomst och det lockar inte heller.

Tina fortsätter slita med sitt sommarjobb i Falun och går upp vid 5:30 varje morgon och kommer hem vid 18-tiden. Därmed blir hon ju väldigt trött på kvällarna så det blir inte många timmar ihop så men det överlever vi och nu håller vi tummarna för att hon blir kallad till intervju på de tjänster hon har sökt vid FK. Något som är lite trist nu när Tina får såpass långa dagar är ju att SJ verkligen lever upp till sitt dåliga rykte eftersom tågen var och varannan dag är försenade eller har andra problem. Nu ska vi se till att köpa en bra touchmobil till Tina så att han kan fördriva tiden på tåget på ett roligare sätt. Synd att HTC Desire är slutsålda i hela landet men det finns ju andra modeller.

Jag som inte gillar hösten kan ju alla fall glädja mig åt några saker. Premier League startar nästa helg och det känns ju alltid roligt. Det ska bli spännande att följa Liverpool i år och i nuläget handlar mycket om vilka som kan tänkas bli de nya ägarna. Måtte någon köpa klubben inom de närmsta veckorna så att "vi" blir av med Amerikanarna som förstört så mycket! En annan rolig sak med hösten är ju att innebandyn drar igång igen och i år ska min gode vän Jonny som gjort höftoperation vara med på Onsdagarna. Det blir djäkligt roligt så att vi träffas lite oftare igen. Så det finns ljusglimtar med att det snart är höst/vinter men det kan vara svårt att se dem för mig som verkligen älskar sommarperioden.


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0