Svensexan

I Lördags hade vi en Svensexa för min vän Danne Fagerlund (Fagge) och det blev en lyckad tillställning. Vi hade ju en ruskig tur med vädret då det blev en sån där underbar stekhet sommarlördag! (Den sista säkerligen) Vi var ju inte så många grabbar då brudparet inte har något jättebröllop samt att tre av grabbarna som skulle ha varit med inte kunde deltaga pga lite olika orsaker.

Svensexan kostade ungefär 600 kr/person vilket var helt ok men tyvärr belönades jag och Robban som gjort det mesta av jobbet/planeringen genom att vi fick lägga ut ytterliggare några hundralappar var. Överrenskommelsen att vi skulle turas om att förse Fagge med drinkar på krogen gällde tydligen inte snåljåparna. Fast jag är van att det är så här men börjar ledsna rejält på alla snåla människor och ska återkomma till det i bloggen senare.

Fast hur som helst så hade vi en jättetrevlig dag/kväll ihop och jag tycker att svensexan var lagomt elak då jag inte ser någon vits med en massa förnedring på svensexor/möhippor. Brudgummen själv var också helnöjd med sin svensexa och bjöd verkligen till själv också. På kvällen ute på krogen så nästan bad han om att få nya utmanande uppdrag, ha ha. Hur som helst så var det härligt att få avsluta sommaren med en sån här rolig stekhet Lördag!

Programmet för dagen såg ut ungefär så här.

08:00 - Kidnappning och instruktioner i en ryggsäck
09:00 - Inlines i fin utstyrsel till OK och McDonalds med diverse uppdrag
09:15 - Motorcykeltur med okänd förare
10:00 - Mot Gävle med vår privatchaufför för dagen
11:00 - Privatlektion, Poledance med instruktör där det hela avslutades med show för oss
12:00 - Lunch på uteservering i Gävle + uppdrag som utfördes galant av Fagge
14:00 - Gocart i Rörberg, 1.Patte, 2.Jens, 3.Kjörling, 4.Mattias, 5.Fagge, 6.Robban :)
16:00 - Ut med båt till Pattes stuga på en ö ute på Storsjön
17:00 - Lite vattenskidor och ringåkning för brudgummen
18:00 - Grillning och partaj
23:00 - Till Living Room med Fagge i lagomt utklädd utstyrsel. Dans, trubadursång mm.
03:00 - Promenad hem efter lyckad dag/kväll



Kommentarer >>
Postat av: Linda

Hahaha! Diggade idén med poledancing! Stackarn! ;-)

2010-08-18 @ 05:30:52
Postat av: ullisar

låter som en perfekt svensexa! fast det är klart, den där poledansen... den var nästan lite oroväckande bra va? ;)



ps. snålisar finns det alltid. men, kan det inte bara ha varit så att de glömde bort då försöker peppa till förståelse och förlåtelse? på Tias sexa så fick han stå utan drinkar på kvällen (han hade ju liksom inga pengar och ville inte be om nåt att dricka direkt) tills det var en som förbarmade sig. då hade hälften av killarna gått på egen raggarjakt. han var hemma ganska tidigt vill jag minnas. och glad! för det var en bra dag, om än lite taskigt slut!

2010-08-18 @ 23:11:06
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Poledancen var fantastisk och Danne som fick utföra den är ju alltså supervältränad men fick så djävulskt ont i hela kroppen flera dagar efteråt, ha ha.



Nä, det var ingen som missförstod kan jag lova, jag har genom de sista 20 åren kommit på att jag tyvärr har en del väldigt snåla kompisar, så är det bara.

2010-08-19 @ 08:07:44
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0