Max flyttar

Nu när Max är tillbaka på sitt älskade dagis så var det idag dags för honom att byta avdelning från de minsta på "Månen" till de lite större barnen på "Stjärnan". Max verkar ju känna sig väldigt trygg med all personal på hans förskola så den här flytten tror vi kommer fungera utan några problem. Lite trist ändå att han ska lämna avdelningen med de gulliga damerna Lena, Britta och Evy som Max är så förtjusta i och att vissa kompisar blir kvar där. Fast o andra sidan kommer han ju nu att få vara med Anna och Anna-Karin som fanns på hans avdelningen när han började på förskolan samt att han ju träffar de andra barnen ibland ändå.

Max har varit hyfsat lugn vad gäller trots och sånt den sista tiden så det känns skönt. Nu är han mest bara världens gulligaste pojke och han har efter semestern skött sig galant på morgnarna så att vi inte har behövt stressa alls mycket till dagis utan har haft rätt mysiga morgnar ihop. Vi brukar kliva upp senast halv sju efter lite morgonmys i sängen. Sedan är det blöjbyte, påklädning, tandborstning innan han sen får kika på morgonens inspelade Dora-avsnitt medan jag duschar och käkar frukost.

Max sover alltjämt väldigt bra på kvällarna/nätterna och ibland tänker jag tillbaka på hur vi hade det och vilken enorm skillnad det blir i tillvaron nu när sömnen fungerar bra. Natten som var sov han dock lite oroligt och vi funderade vad det var men ikväll fick vi svaret då han hade feber så nu finns det väl stor risk att vi måste vara hemma imorgon om han är på väg att bli sjuk. Trist förstås men vi får ju vara glada att han höll sig frisk under semestern i alla fall och måtte det bara inte bli någon öroninflammation!


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0